Dagen i ord

Idag är det idrottsdags. Därför sitter jag hemma vid min dator. :P Vi har ju liksom inte gympa och därför tog vi kort på oss igår i dramasalen (se nedan) när Rebecca lärde oss att dansa... Eller det är iallafall vad vi säger till gympaläraren. :P Så mycket dans var det inte, bara ett arrangerat kort. Hihi. Busigt av oss va? Iallafall därför är jag hemma och ledig idag... Sjukt skönt.

Imorse var vi dock iväg på praktik med barn & musik. Var på ett dagis och sjöng med små barn. Det var inte så farligt som jag trodde. Faktiskt ganska kul. Jag kanske kan lära mig att tycka om barn när kursen är slut, vem vet? Hehe. Efter det så åkte jag med Rut hem och så åt vi och kollade på vänner på dvd. Hihi. När hon sen skulle iväg för att rida med Moa (orkar göra något seriöst av idrottsdagen) så åkte jag hem. Har varit hemma ett tag. Såg en mysig film i min ensamhet... Ibland glömmer man bort att uppskatta tystnaden. Det är faktiskt väldigt härligt att vara här alldeles själv. Åt massa gott med, kräm med grädde och en del kakor. Mums.

Ikväll ska vi till kyrkan för att få veta saker om vår Taizé-resa till sommaren. Åh vad jag längtar, det är något sjukt. Längtar utomlands så otroligt mycket också. Jag orkar inte med detta sega, tråkiga vädret mer. Jag vill bo vid medelhavet och "pappa jag vill ha en italienare" hehe. Och sånna finns det ju gott om Taizé ;)

Nu ska jag lägga mig någonstans och göra ingenting. Kanske läsa en bra bok, jag har en del att välja på eftersom jag fick så många i present. Lite mackor skulle inte sitta fel nu heller trots att jag inte är det minsta hungrig. Vad är det för fel på mig egentligen? Haha.

Gårdagen i bilder

134687-6

Dans i dramasalen, vår idrottsdag



134687-10134687-9

Jag heter Kurt och jag är 11 nästan. Detta är mina gardinshorts, sydda av Rut, mig och pappa.

Party party hela natten

Igår kväll kl 7 (eller något senare... Hehe) kom 10 av mina vänner hit för att fira mig. Det var jättetrevligt och mysigt. Vi åt tårta och massa godis och kakor. Vi pratade mest, men några gånger under kvällen ägnade vi oss åt diverse lekar. Bla viskleken och skrivmaskinen. Kul kul. Jag fick många fina paket. Orkar inte dra alla, men Maria, Rut och Louise hade skrivit en låt till mig som de spelade och sjöng. Jättefint! Jag blev så glad. De är så himla söta allihoppa. Anna och Samir var så söta när de upptäckte att jag redan hade skivan de köpt till mig (Säkert!) men jag skulle få byta den sa de. Hehe. :P

Någon gång rut tolv gick de mindreåriga (Rut, Eva-Linn och Anna) och de tråkiga :P (Linda och Meffe) hem medans vi andra (jag, Jenny, Louise, Samir och Johannes) åkte till stan. (Maria stannade själklart hemma) Vi gick till ett ställe jag inte kan stavas till. Jag har ingen aning om varför alla de andra visade sina leg och inte jag men... :P Hehe. Iallafall så var det väldigt trevligt. Johannes och Samir köpte en födelsedagsdrink till mig. Hihi. Vi kanske inte ska prata mer om vad som hände sen... Hehe. Jag skyller på för lite mat och för mycket choklad och för sen tid. Kom hem vi fyra typ. Nice

Ikväll kommer Rut hit så ska hon hjälpa mig att sy ett par shorts för "Jag heter Kurt och jag är 11... Nästan". Hehe. Sound of music. Idag har jag typ hoppas i tankarna mellan tre olika skolgrejer. Först var det PA som jag typ blev helt klar med tror jag... Känns bra, men jag tar inte ut något i förskott. Sen var det engelskabajset som jag och Emma planerade på msn. Hej vi är seriösa med detta ja. Och sen åkte jag med pappa till Maxi för att köpa resår (stvaning?) till shortsen. Hittade även en del andra kläder jag kan ha på mig som var pappas. Hehe.

Nu ska jag nog äta lite kycklingsallad. Mums. Aptiten är det inget fel på. Skönt det. Hehe. Hungirg! Ha en trevlig kväll vänner!

19 år!

Så var man 19 år då. Vuxen på riktigt som någon uttryckte det. Det känns bra. Roligt att fylla år igår faktiskt. Fick många fina saker av min fina familj. Säkert! skivan är jag speciellt glad över. Lyssnar nog snart sönder den, om det nu går. Hennes låtar är så sjukt bra och beskriver så många olika känslor. Fick även tre böcker, tre fina böcker av typen som jag gillar. Kärleksromaner från 1800-talet. Hehe. En Jane Austen och två Louisa May Alcott. Sen fick jag tjyvlyssnat-boken också. Haha. Den kan man skratta länge åt. Blåsta människor det finns i vårt land alltså. Ett pussel som jag kan roa mig med under regniga dagar fick jag av Maria. Kul. Sen en jättefin, gul tröja, presentkort från Gina Tricot, ett nattline och trosor. Just det pengar med. Så nu vet du det. Kvällen spenderades med familjen. God mat och sällskapsspel. Sen blev det självklart "Så ska det låta". :P Trevligt värre.

Ikväll kommer vännerna från kyrkan hit och vi ska fira med tårta och annat gott. Ska bli så roligt. Tycker om er massa fina människor. Innan dess ska jag skriva färdigt min bok. Inte alls mycket kvar nu. Ska strax börja. :P Hehe. Sen ska jag baka tårtan tillsammans med Maria. Min söta, fina syster får faktiskt också vara med på kalaset sen. Är så glad att jag har henne.

Gud när ska jag bli fridlyst, slå upp i en bok
Hon är en ovanlig art så förbjudet att såra,
Sätt henne tillbaks där hon stod


Utdrag ur en Säkert! låt. Jag tyckte att det var väldigt fint. Nu ska jag lämna lumor. Uppdatera era bloggar vänner! Ha en bra helg!

En dag i ett liv

Snön håller i sig. Vad var det jag sa? Det kommer vara snö på min födelsedag... Som vanligt. Förstår inte vad jag har gjort för att förtjäna det. Det är verkligen sjukt kallt... Soooooooooommar. Jag önskar mig sommar i födelsedagspresent. Någon som kan ge mig det kanske? Eller kanske han som saknas för att min highschool-film ska få ett lyckligt slut? Ja tack.

Skolan idag... Vi övar och övar till Sound and music... Shit hur ska det gå? Men det är ju roligt. Jag tycker om att spela teater. Fatta vilken möjlighet vi får att göra detta på skoltid. Det är asgrymt egentligen. Svårt bara att tänka på när det är stressigt med tidspress. Jaja det ordnar sig. Det kommer bli bra. Sen var det kultur och idéhistoria. Alltså seriöst det finns inget som är tråkigare! Jag var nära att somna... Blää på det. Men sen fick jag gå hem.

Nu är jag då alltså hemma... Ska försöka skriva klart det sista kapitlet. Måste bara komma på med ett bra avslut så det inte blir helt mesigt. Sen får jag ägna helgen åt den vetenskapliga delen. Men jag håller ut. Det är bara en vecka kvar sen är det över. Jag ser ljuset i tunneln och jag vet att det inte är ett tåg. :P

I eftermiddag bär det av till kyrkan. Först konfirmander och sen ungdomsgrupp. Lite blandade känslor... Vet inte vad jag tycker... Äh... Det blir nog kul... Orkar inte tänka. Finns för många känslor, vet inte vilken jag ska välja... Blä varför måste allt vara så svårt?

Stackars dig och stackars mig. Det är en konstig värld vi lever i.


Funderar på mat... Kanske inte riktigt än dock. Är så sjukt sugen på kakor och sånt hela tiden... Tröstäta frågetecken. Nu har jag nog inget mer att säga... Blir alltid massa babbel... Som säkert ingen tycker är spännande att höra om... Men det blir kanske lite som min psykolog istället... Hjälper att förstå vad jag egentligen känner och vill... Eller inte.




Hjärtesorg, kyla och snö

Tillråga på att som redan är dåligt så är det typ värsta snöstormen ute... Allvarligt talat är det någon som vill mig något ont eller? Jag orkar inte... Det som var så bra. Orka gå runt och må dåligt och vara ledsen... Jag har ingen lust. Men det är ju dumt att försöka vara något man inte är... Och jag är ju inte glad även om jag vill vara det... Jaja.

Inte nog med det så måste jag jobba med PA nu. Alltså när det är inlämnat och klart kommer jag nog ärligt talat gråta av lycka! Det är nästan så att det kommer vara bättre än studenten. Men bara nästan. Studenten = sommar. Jag längtar så sjukt mycket. Då är det varmt och skönt. Jag slipper gå runt och förfrysa och ha ont i ryggen för att det är så kallt. Och dessutom, summer's gonna take the pain away.

Efter sommaren kommer hösten och appropå den så skickade jag in min ansökan till volontäråret igår. Hoppas verkligen jag får en plats... Annars blir jag arbetslös och får bo hemma.. Vet inte om jag klarar av det. Behöver komma bort. I så fall kanske jag åker utomlands. Men hur kul är det helt ensam...? Jaja. Det lär jag märka hur det går med det.

Förlåt om jag verkar lite sur och otrevlig nu... Men det kan inte hjälpas. Tyvärr. Har alla dessa känslor i mig och vet inte vad jag ska göra av dem... Om du tycker om mig så står du ut med det.

Låt mig gå i bitar
Jag har gjort något så dåligt igen
Låt mig ha ont
Låt mig skrika färdigt
tills bröstkorgen blir tom...
Låt mig spricka sönder
Det har jag verkligen förtjänat
Hallå, hallå
Låt mig vara dum
det blir din tur om en liten stund



Tårar

Tårarna rinner ner för kinderna. Tyvärr inte av den anledningen jag hade hoppats på. Rebecca vännen jag älskar dig och lider med dig så himla mycket! Men trots allt var det skönt att få gråta lite... Om man ska försöka se något positivt i ett totalt mörker. Emma tack för att jag fick prata lite med dig, du är så fin och förstående.

Mitt liv är en highschool-film utan lyckligt slut har jag kommit på. Men om det ska vara en äkta amerikansk highschool-film så är det nu som den snälla, lite töntiga, men finaste killen i världen ska komma och torka tårarna och samla ihop spillrorna som någon annan har orsakat. Dock finns ju nu inte denna varelse. Han hade suttit lite fint just nu annars...

Jag är ganska schizofren just nu. På ett sätt vill jag bara vara glad för din skull och tycka om dig så mycket som jag ju gör. Men på ett annat vill jag vara arg, arg och ledsen. För egentligen... Hur kunde du göra så där? Låt mig vara arg ett tag (och jag måste själv låt mig vara arg med) så går det över. Det kommer bli bra... Men just nu kan inte allt vara som vanligt. Det är tyvärr helt omöjligt. Så låtsas inte är du snäll...

Stå ut med mig!

Livet är svårt att förstå sig på. Och så sjukt orättvist. Varför händer detta mig? Varför var Rebecca tvungen att vara med om något sådant hemskt? Varför ska vissa av oss ha det så bra? Många frågor och få svar... Tiden kan ju få försöka läka alla sår som den ju ska vara så himla bra på... Och det kan den ju få tro om den vill. Man kan bara vänta och se om det stämmer...

Hej jag blottlägger hela mitt känsloliv på min blogg... Ja, jag är patetisk och låt mig vara det då!

Sista dagen på lovet...

Jahaja. Imorgon återgår livet till det normala. Om det nu kan kallas normat just nu, jag tvivlar... Vet inte vad som händer. Allt är så fel, helt uppochnerpå. Känns som att jag behöver gråta för att allt sedan ska kunna bli bra. Så varför kan jag inte det då? Drömde inatt att Nadia kom hem och hälsade på och då gräta jag ut mot hennes axel. Varför är hon inte Paris för? Det är för långt bort! Saknar dig så himla mycket!

Iallafall... Idag ska jag försöka skriva minst ett kapitel. Om jag skriver två blir boken klar. Men jag tvivlar på min egen förmåga. Tror att det är mest troligt att det bara blir ett. Men jag får vara glad för det lilla. Då har jag iallafall bara ett kapitel kvar, och det kan jag skriva på onsdag, på PA tiden.. Nästan helg kommer då bestå av den vetenskapliga delen. Äsch det blir bra. Jag orkar inte oroa mig.

Ikväll ska jag iallafall till kyrkan. Praise kl 18.00 i Björkekärr. Alla är förstås väldigt välkomna. Det ska bli skönt att komma dit. Det var ett tag sen nu... Jag vill bara lämna allt och koncentrera mig på något annat, något större än mina små problem. Mm det ska bli trevligt. Efteråt blir det nog pingis. Det är ju också jättekul och fina vänner kommer vara där. Me like.

Ända bra med skolan imorgon är väl att jag får träffa er fina flickor som jag inte har sett på hela lovet. Vi har en del att prata om skulle man kunna säga... Linda kommer ju hem snart med. Hon kommer vara brun och vi andra kommer se ut som spöken typ. :P Men det gör inget för vi tycker om dig iallafall! (L)

Jag fyller år nästa vecka... Då blir jag 19. Det är gammal, men en obetydlig ålder. En sån där mellanålder. Men det ska nog bli trevligt det med. Kul att fira.

Nej nu får jag ta tag i mig själv. Vi ses och hörs. Ta hand om er!

Hjärta?

Var är det? Var har mitt hjärta tagit vägen? Det ger sig iallafall inte tillkänna så här kan det ju inte vara. Har jag kanske inte fått tillbaka det än...? När jag väl får det har du väl stampat på det och smutsat ner det så mycket att jag inte kommer veta hur det ska bli rent igen... Som en krossad spegel ger du mig bitarna en och en... Även om jag är bra på pussel är jag rädd att detta blir svårt... Så många vassa bitar som jag inte har en aning om hur de någonsin kunde passa ihop.

Jag börjar också fundera på om mina tårkanaler fungerar som de ska... Varför lyser tårarna med sin frånvaro när jag för en gång skull vi ha dem här? Det känns som om det blir lättare då. Om jag får ett bevis på... Ja på vad? På sorgen jag inte heller känner ännu men vill ska vara här så att den kan ta slut någon gång... För om den aldrig börjar kommer det ju hålla på i evighet och det är det värsta jag kan föreställa mig just nu...

Men varför ska livet vara så komplicerat när det lika gärna skulle kunna vara enkelt. Det är vad jag söker just nu. Någon som kan förenkla mitt liv. Jag vill ju bara att någon ska hålla om mig och säga "jag älskar dig"... Vill ha en hand i min. 

Äsch jag är alldeles för trött för det här... Blir bara en massa jobbigt kärleksprat. Har jag lyckats vänta i 19 år ska det väl gå bra med några till andra jag... Där har vi någon jag är bra på. Att vänta. På dig vem du nu är... Var finns du? Jaja. Har inte sovit mer än två timmar inatt... Så nu ska jag sluta babbla... Där gick jag. 

Alla hjärtans dag

Idag är det dagen som alla singlar hatar. Då alla älskanade par som går runt och ser gulliga ut på stan är ännu mer gulliga mot varandra. Jag önskar bara att det var jag. Men kanske nästa år, eller nästa, eller nästa...

Ska iallafall spendera kvällen med mina fina änglar. Kärlek behöver ju inte nödvändigtvis vara till en partner, det kan vara till ens underbara vänner också. Jag är så glad över alla mina fina vänner jag har. Egentligen ska det inte krävas en speciell dag i almenakan för att man ska visa det. 

Livet är svårt. Som en dans på rosor när man ibland trampar på taggarna. Jag är nog ganska dålig på att dansa för det känns som jag ofta lyckas komma åt de där vassa sakerna. Men vi ser ju inte hela perspektivet. Det är ofta bra... Det är skönt att kunna vara som ett litet barn och veta att någon annan kan fixa saker åt en, tänka åt en.  För jag ser inte att något bra kan komma ur sånna här situationer, men det kan det säkert. Det ser man bara om man har helheltsperspektiv, vilket jag som sagt var inte har. Det gäller helt enkelt att lita på att Gud kan vända det och göra det till något bra, någon gång.

Ta hand om varandra idag och läs Emmas blogg för info om hur ömtåligt ett hjärta kan vara. Älskar er! 

Lycka?

Alltså det här är ganska konstigt. Jag känner mig faktiskt lycklig... Jag är helt förvånad själv. Jag går typ och väntar på att jag ska ramla ner i någon sån där mörk grop som brukar kallas depression (inte en äkta då men... Ni vet nog vad jag menar). Men jag faller ju aldrig... Och det gör inte tårarna heller. Hm. 

Lyckan kan komma i många olika former och när man minst anar det. Den är ju förstås väldigt välkommen. Jag är bara förvånad. Det finns typ två saker som är viktiga, det är att veta att Gud bär en och är med vad som än händer och det är att veta att man är älskad av sina fina vänner. Och dessa två saker vet jag. Det kanske är därför som lycka infinner sig i denna konstiga stund. Egentligen borde jag vara ledsen och stressad, men det är jag verkligen inte. Tack för det. 

Det är mycket som jag blir förvånad över just nu. Mitt projektarbete går ganska bra. Jag gick upp imorse för att jag vaknade av mig själv halv 10! Det är inte varje dag det händer. Så nu har jag redan skrivit ett kapitel här på morgonkvisten. Ska skriva ett till också så jag hinner ikapp. För om jag går efter min plan blir boken klar innan lovet är slut. 

Det finns ju alltid grejer som hade gjort en ännu lyckligare. Om det hade varit sommar nu tex. Jag längtar så sjukt mycket. (Det är inte ens fint väder idag... Så jag kan liksom inte ens inbilla mig att det är sommar... Alltså är det inte därför denna plötliga lycka har infunnit sig.) Även om jag inte kommer ha sommarlov i år utan bli arbetslös oroar jag mig inte. Det löser sig på något sätt. 

Ja nu ska jag iallafall sluta babbla. Men det kanske är uppmuntrande att läsa att jag är lycklig vad vet jag.  

. . .

Livet är fullt av prövningar och just nu är det verkligen en sådan. Men jag lär överleva. Det är ju inte som att jag inte är van... Frågan jag ställer mig är bara varför? Varför måste det hända mig igen och igen och igen? Jag kan verkligen inte se någon mening med detta... Det finns några olika saker som det skulle kunna leda till och inget av det är positivt som jag ser det... Jaja. Det går ju inte att påverka iallafall. Jag får helt enkelt lägga det i Guds händer och hoppas att smärtan går över snabbt.

Känner för att tillägna att stycke här i min blogg till en vän som betyder så mycket. Rut. Du är så himla fin min älskade vän. Jag är så glad att jag har fått lära känna dig och att vi är så bra vänner. Jag hade inte mått så här bra om det inte vore för dig. Vi kan prata om allt och du förstår. 

You call me up in the mornings
We'll stay on the phone til dawning
You tell me secrets I actually keep
You call me up around noon and
bring me all good gossip 
You hold my head when I throw up,I hold your hand when you weep
                                                 
And we talk about friends
and we talk about records talk about life
and talk about death
and we dance in the living room,
dance on the sidewalks, dance in the movies,
dance at the festivals, dance dance.
No men ever really dance like this

Du är min bästa vän nu. Jag hoppas att du vet att vad som än händer med det här nu så är vår vänskap viktigast och jag kommer alltid att älska dig. Jag vet att du kommer vara här och torka mina tårar.

Vi två i Genévé


Jag håller faktiskt på att skriva på mitt projektarbete just nu. Det går ganska bra. Jag hoppas på att bli nästan färdig med boken innan lovet är slut... Det hade varit så skönt. Det är mitt mål och nu ska jag fortsätta med det.

Klänningar

Idag åkte jag till stan i hopp om att köpa mig ett par jättesnygga jeans... Tyvärr finns det inga sådana i någon affär. Inte gjorda för mig iallafall... Det finns många nackdelar med att vara smal måste jag bara påpeka... Iallafall. Istället för jeans blev det två jättesöta klänningar. Är typ helt kär. Har på mig den ena nu, den är mörkblå med hjärtan som är gula och rosa. Den andra är gul och har ett band man knyter typ i midjan, eller lite högre upp. Så nu vet du det. :P Fiiina iallafal.

Sitter här i brist på annan underhållning i väntan på att Rut ska ringa mig. Vi ska typ ses ikväll. Vilken överraskning eller hur? :P Hihi. Men hon är så fin att man inte kan tröttna. Även om vi ses majoriteten av alla dagar i en vecka. Typ. Det var för övrigt hon som var med mig i den stora staden idag och var smakråd med klänningarna.

Jag och Maria lagade middag idag. Som födelsedagspresent till mamma. Hon fyllde år igår. Det glömmde jag kanske nämna. Hur kunde jag glömma det? :S Haha. Jaja. Det blev inte så gott... Men det tyckte mamma och det var ju huvudsaken... Någon äcklig sås till med citron i... Bläää... Råkade dränka hela maten i den utan att smaka först, smart Malin smart. Intresseklubben antecknar nu detta.

Hon borde ringa snart kan man tycka... De är i kyrkan... Hur länge kan det hålla på egentligen... Suck jag är sjukt rastlös. Kanske ska gå ner och se vad som går på TV. Försökte övertala Maria att spela och sjunga med mig... Det ville hon inte... Dumma henne. Jaja jag har iallafall en fin klänning på mig. Så det så.

Sportlov

Nu är det lov. Det är ändå väldigt skönt även om det nästan inte känns som om jag har gjort något vettigt hittills. Jag har varit så himla slapp... Pluggade inte ens ordentligt till det ända provet vi har haft... Fick i och för sig MVG ändå (hur 17 jag nu lyckades med det? Haha), jag borde vara mer seriös... Efter lovet ska jag ta tag i pluggandet. Och på lovet är det PA som gäller... Fatta vad skönt om jag hade kunnat skriva klar hela boken nu... Shit var trött jag är på Clara Schumann....

Idag har jag haft det så himla mysigt med Maria. Vi har suttit och sjungit en massa Hello Safride-låtar. Jag önskade bara att jag också kunde vara så duktig på att spela som hon är så jag hade kunnat spela med. Men jag får skylla mig själv som inte övar... Måste börja med det. Vill verkligen kunna ju. Det finns så mycket som hade varit roligt att kunna... Massa språk, massa instrument, hela världens karta utantill, alla flaggor... :P Och massa ord. Det är så spännande med ord. Hur folk uttalar ord och så. Jag har pratat en del om det idag och tidigare i veckan. Okej nu låter jag värsta vetgirig och nördig typ. Hehe. 

Lovet lär bestå av två saker. Vänner och PA. Förhoppningsvis i den ordningen... Fast det kanske skulle behöva vara tvärtom... Vi får se helt enkelt. Jag får lägga det i Guds händer så löser sig allt. Så skönt att kunna lita på det. 

Ha ett nice lov vänner! Vila och ta det lugnt. Tycker om er!  

Hej jag har noll självdisciplin

Det är onsdag och klockan är 14.51 vilket innebär att det är två timmar kvar på min PA-lektion. Varför sitter jag då och skriver blogg undrar du. Jo det är just därför att jag är så svag.... Jag började faktiskt skriva... Men sen ringde mamma och så var jag tvungen att gå ner, och vad finns där om inte vårt modem. Var bara tvungen att kolla allas bloggar och se vilka som var inne på msn. Lumor! Usch usch.

Jag råkade nyss bita en godis så att min tandställning hamnade helt skevt. :S Men jag väljer att ingorera det och låtsas som ingenting när jag går till tandläkeren sen. :P Godis är ju så gott... Varför måste det var det? Det är dumt. Återigen ett bevis på min dåliga självdisciplin. Det är ju liksom jag som går in i affären och betalar för skiten... Jaja...

Nej men under lovet, då ska jag skriva klart mitt PA har jag bestämt. Då får ingen av mina kompisar vare sig ringa mig, sms:a, prata med mig på msn (om jag loggar in), maila eller ta kontakt på annat sätt. Det är väldigt viktigt återigen pga min svaga disciplin eftersom jag lär hitta på ursäkter att inte skriva... :P

Nej nu får det vara nog med babbel. Det är dags att jag tar tag i mitt liv. För underhållande läsning och annat, kolla Emmas blogg om mig. :P Haha.  

Fin frisyr?

Ja det återstår ju att se. Jag ska snart iväg och klippa mig... Kan inte minnas när jag senast blev nöjd när jag klippte mig... Jo! När jag klippte upp håret första gången (för två år sen) och upptäckte att mitt hår egentligen är lockigt... Ibland iallafall, när det vill typ. Idag hoppas jag att det vill. Jag saknar mina lockar massa ju. *Pling* dagens i-landsproblem.

Idag har jag övat på Utan dina andetag tillsammans med Maria. Vi ska sjunga den på nästa musikafton. Ni är hjärtligt välkomna. Men det var svårt att sjunga med massa, massa känslor... Leta fram dem som man typ försöker gömma. Det går ju i och för sig mindre bra... Men dock... Sjunga med massa värme och kärlek till en tavla. Fast jag ser ju något annat framför mig... Jaja. Världens vackraste låt skulle jag tro.

Ikväll blir det kör och sen bönegrupp. Fast först måste vi ha ett jobbigt årsmöte med kören... Sen när blev vi så himla seriösa? Hehe. Kan vi inte bara sjunga och så är det bra med det... Fast det hade varit roligt om vi hade haft intagningsprov... :P Hehe. Men allvarligt talat tycker jag nog att det behövs... Orka skämas varje gång vi sjunger för folk för att vissa folk envisas med att vara med fast de inte kan sjunga... Suck. :P

Jag har träningsverk... Ajajaj... Ont i armarna... Hehe. Tränade lite sånt med vikter i söndags med Samir. Igår tränade jag också... Sprang med Jenny. Längesen vi sågs innan dess. Nice. Imorgon går jag nog på Pilates alldeles ensam. Jag tycker att det är ganska duktigt av mig faktiskt. Kommer dock tvätta håret 4 dagar i rad... Det sliter på håret och det är inte bra för min hud att duscha så ofta... Men men... Det är smällar man får ta. :P

Undra när jag ska åka? Det kanske jag ska kolla... Såg bild på mitt kusinbarn igår. Sötnos. Wilma ska hon heta. Fint. Nu ska jag gå om tio minuter. Önska mig lycka till med håret... :P Hehe. Tjolahopp

Flytt och barn

Igår blev det bestämt. Vi ska flytta till Träkilsgatan 65 den 1 augusti. =) Det kommer nog bli väldigt bra. Där får jag ju närmre till kyrkan och en del annat. Tyvärr längre till vissa saker, så klart. Men det är smällar man får ta. Vi får sjukt mycket billigare hyra iallafall. Så nästa sommar blir det solsemester med familjen sa mamma. Ja tack.

Andra glada nyheter är att min kusin fick barn i lördags. En liten flicka. Hoppas att vi får hälsa på henne snart. Ett litet nytt mirakel. För det är det ju verkligen. Att allting kan funka så bra. Förstår inte hur man inte kan tro att det finns någon som tänkt, en skapare, bakom det. Nu tänker ni säkert, men hon gillar ju inte barn. Det är ganska sant. Men hur kan man tycka illa om ett litet nyfött barn som ligger och sover och ser ut som en ängel? Det är mest barn i flock i så där 6 års åldern jag har något emot... :P Och mina egna barn kommer aldrig bli jobbiga och jag kommer tycka om dem så otroligt mycket. Så klart. Hehe.

Det var det... Vad har jag nu att delge med världen? Inte mycket skulle jag tro... Men här kommer ett visdomsord: Sov inte endast 4 timmar en natt. Det är ingen bra idé!

Nu ska jag gå och träna. Det känns helt ofattbart att det är jag som skriver det. Om någon hade sagt till mig för ett år sen att jag skulle börja träna hade jag skrattat åt personen typ... :P Under kan ske. Hehe. Ha en trevlig kväll kära vänner.

Uppfriskande promenad

Har just kommit hem från en mycket uppfriskande promenad i det vackra vädret. Dock är det ju ganska mörkt nu, men det har varit vårkänslor i luften idag. (Alltså inte sånna där när man är kär på våren... Utan mer att det har känts som vår i luften... :P Haha.) Himlen är jättevacker nu när solen nästan är helt nere, röd och fin. Nu är jag pigg och sugen på att hitta på något roligt ikväll. Frågan är bara om det finns någon att hitta på något med... Hehe.

Jag längtar till sommaren. Till studenten... Fy vad roligt det kommer att bli. Fatta 12 år i skolan är då över... Gaaaah! Helt ofattbart. Men total lycka. Sen blir det förhoppningsvis Taizé vilket blir underbart som alltid. Vi kanske ska flytta också... Till Träkilsgatan. Det är ju lite trevligt, men jag kanske inte hinner bo där så länge... Om jag får en plats som volontär. Hoppas hoppas hoppas.

Alltså jag kom just att tänka på en sak... Det är lite konstigt att ha samma vänner som sin syster... Eller alltså det kan bli lite konstigt... Idag har Maria umgåtts med Rut tex. och igår gjorde jag det... Det känns liksom helt skumt bara... Det borde känas ganska udda för de som är vän med oss båda också... Att göra olika saker med oss och så... Hehe... Äsch det kanske bara är massa svammel och överanalyserande tankar... Men det slog mig nu när Maria kom hem från Rut... Hehe. Inte så intressant att läsa om kanske...

Nu är det dags för middag. Tjolahopp

Bajs på att ha prov

Haha. Jag hade prov idag. I kultur- och idèhistoria. Det gick bajs tror jag. Men det gör ingenting för jag får skylla mig själv. :P Började typ plugga kl 9 igår... Eller jag hade läst lite i mina antekningar innan det på dagen... Men det kallar jag kanske inte att vara väl förberedd på ett prov. :P Hehe. Jag orkar inte ens bry mig om ifall det gick dåligt, det löser sig alltid. Jag lär ju inte få IG i kursen liksom...

Några undrade vilken bok det var jag nämnde i ett inlägg för några dagar sen. Det var Svinlande höjder av Emily Brontë. Men jag vet inte hur många andra som skulle gilla boken förutom jag... För den är ganska skum som sagt.

Idag är det konfirmander och sen UG, eller ugg som Rut säger. Sötnos. Men det ska iallafall bli väldigt roligt. Förra veckan missade jag ju UG p g a att vi var på Cats med skolan. Känns som om det var år sen jag var där bara för det. Där är alla så bra. Jag tycker så mycket om att vara där. Det finns nog ingen stans jag känner mig så omtyckt och så att jag kan vara mig själv som där. Eller med mina vänner ibland också förstås. Hehe. Iallafall ni fattar. Det är bra där.

Jag kom på en sak... Jag hade ju en kalender här på min blogg... Och jag vet ingen som har lämnat pengarna som de kom upp i till mig så att jag kan ge dem till vår insamling till Rumäniens gatubarn. Så det får ni allt ta och göra allihoppa. Typ Emmy, Louise och Rut tror jag det var. Någon mer som jag glömde nu så förlåt. Hehe. Det var det.

Nu blev det lagom långt. Uppdaterad blogg. Håll till godo. *Poff*