skriv något här.

Jag är trött. Man blir det av att inte sova tillräckligt på nätterna. Det har jag räknat ut alldeles själv, för jag är så himla smart. Pratar man i telefon istället för att sova får man skylla sig själv. Men jag pratar hellre i telefon och är trött än struntar i att prata och är pigg. För varför vara pigg? Jag kan sova i himlen sen.

Jag längtar. Ibland kan det vara trevligt att gå runt och få längta lite. Men snart räcker det. Jag vill att det ska vara fredag nu! Jag känner längtan rent fysikt. Det saknas något. Så är det.

Snart mat. Jag är lite hungrig så det blir bra. Sen är det nog dramaövning en stor del av eftermiddagen. Om inte ska jag gå och lägga mig en stund. Gött att få sluta skolan kl tolv. Det är fett najs.

Slut på tråkinlägget. Hej då.

Jag tycker om dig

En helt vanlig söndag...

Sitter i infosalen och lyssnar till Tomas dumma dataspel. Hur kul kan det vara att döda gubbar i ett spel, jag förstår inte?! På söndagar händer det inte så mycket här på skolan. Fram till lunch är det typ helt dött dessutom, för folk sover så länge. Själv vaknade jag jättetidigt, men lyckades somna om. Sen när jag gick upp vid elva så bokade jag biljetter till Glimåkra. Imorgon är det intagningsprov. Borde kanske egentligen öva på mina sånger, men det känns som att jag kan dem. På hemvägen är det väntetid i Hässleholm och jag får träffa älsklingsalexandra! Hurra! Det gör hela resa mycket mer värd alla pengar det kostar att åka tåg. 

Annars idag blir det en promenad, eller möjligtvis en cykeltur, till Maxi. Måste hämta ut biljetterna och det kan vara bra att ha lite annat pålägg till sina mackor än chokladkräm. Tio minuter kvar till lunch. Jag är jättehungrig! 

Jag undrar lite smått om det är någon som läser min blogg, men annars skriver jag väl för min egen skull. Det kan väl vara bra det med. Snart är det fredag. Det ska bli mycket trevligt. Hoppas det blir fint väder så vi kan vara ute med. Men vi klarar oss nog även om det regnar. Alltid finns det något att sysselsätta sig med. 

Har nog inget mer att säga. Adjödå.    

Bryta mönster

Jag skulle nog officiellt kunna säga att jag har uppfyllt mitt nyårslöfte. Hurra. Det känns mycket bra och jag är så glad att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen.

Idag har vi fått klasströjor. Mycket snygga är de. =)

Dags att gå till gympan. Vill inte, men man kan inte få allt här i livet. Vore hellre någon annanstans. Men inget att göra åt, så då kan jag lika gärna vara positiv. Två veckor är trots allt inte så lång tid.  

Uppdatering

Här med bryter jag min bloggfasta. Det är ju trots allt skärtorsdagen och typ påsk helt enkelt. Någon kanske är intresserad av att veta att jag lever och sånt. Det gör jag. Och livet är härligt.

Det är påsklov och jag är ledig. Jag kan sova hur länge jag vill och slösa bort dagen på hur meningslösa saker jag vill. Skönt. Nu under helgen blir det många gudstjänstbesök. Det tycker jag är trevligt. Jag känner mig hemma i Björkekärr.

Äsch jag har glömt bort hur man gör det här. Får återkomma en annan dag. Men jag är glad och fjärilarna lever och frodas. Trevligt värre, och snart är sommaren här. Kan det bli bättre? Skulle inte tro det. Sol och fjärilar hoppas jag på på söndag. Ja tack.