Skoooolan...

Idag börjar skolan igen efter lovet... Bläää. Ska snart gå dit. Men jag har bara piano och sång. Sen åker jag till tandläkaren och får min fina lilla tråd till rälsen. Efter det har jag gehör om jag hinner tillbaka. Sen var den dagen slut. Kanske inte så ansträngande början.... Hehe.

Jag gissar på att det kommer bli fler blogginlägg i veckan och färre bilder på bilddagboken... Finns inte så mycket spännande att ta kort på i skolan.... Höhö. Shit jag är skadad.

Ha en trevlig första dag i skolan. (Även om du nog lär läsa detta när du redan varit där men.... :P)

Glad påsk!

Glad påsk på er alla fina vänner!

Idag ska jag på påskfest hos Karin och Anna, där där Katta bor för tillfället. Och jag ljög visst i mitt inlägg igår. För jag och Katta träffades en dag i november och jag skrev att det var förra sommaren vi senast sågs. Så ursäkta mig, men nu har jag ju rättat till mitt misstag här.

Finns inte mycket mer att säga. Ät mycket påskgodis och ha en mysig afton!

Påsklov

Ja nu var det ett tag sen jag uppdaterad. Nästan hela lovet har gått... Nej så får jag inte säga... Det är trots att fyra dagar kvar. Och på tisdag har jag tre lektioner varav två av dem är 20 minuter lång. Så jag ska verkligen inte klaga.

Lovet har varit fett nice. Jag har träffat många fina människor, framför allt Linda och Emma. Glass har jag inte slutat äta och pluggat har jag inte gjort ett dugg. Det är väl så ett lov ska vara? Idag ska jag även få träffa min kära vän Katta! Det var längesen, närmare bestämt förra sommaren! (Shit kan det vara så längesen verkligen) Men bor man i Uppsala så gör man... Men nu är hon är i Gbg och ikväll får jag äntligen träffa henne igen! :D

Jag vet inte riktigt vad jag mer ska säga... Jag har väl lite övergivit blogg kanske... Har just skaffat en bilddagbok och är helt fast... Men jag är inte ensam... Linda och Emma är också med mig. Ni kan skåda min vecka i bilder på: malinclaeson.bliddagboken.se iallafall. Och om ni undrar varför jag aldrig uppdaterar min blogg är det för att en bild säger mer än 1000 ord.

Ha ett fortsatt trevligt lov. Njut, för detta är vårt sista påsklov någonsin. (Studenten snaaaaaart!)

Vår = glass

Ja. Jag skulle vilja sammanfatta mitt liv just nu med ett enda ord. Och det ordet är glass. Glass är sannerligen mycket gott. Men jag missbrukar det lite. Hehe. På tre dagar har jag ätit glass fyra gånger. Just nu funderar vi även på att äta en gång till idag. :P Haha. Jag har tappar räkningen på glass denna vecka, för det är en del mer en de fyra... Jaja. Man lever bara en gång och glass är ju så sjukt gott.

Mamma och pappa har varit borta i helgen så jag har i stort sätt haft huset för mig själv, för Maria har befunnit sig på andra platser. Hon flänger och far mycket nu för tiden. Men det är bra för hon verkar gladare en tidigare i år.

I fredags så åkte vi ett gäng från kyrkan till Triumfglass för att få reda på att det hade stängt för 40 min sen. Samirs fel som sa att det var öppet till kl 8. :P Så vi åkte hem till mig och gjorde våra egna strutar av euro shoperglass och våffel strutar. (Notera: inte min särskrivning utan paketets). Det var mycket nice. Skönt att bara hänga med trevliga vänner.

I lördags var jag först på stans med Linda och Emma. Letade efter ett par gula skor, men de fanns inte i min storlek och sen kom vi till den andra affären när den precis hade stängt. Så det får bli en annan dag. Hade sen en mycket trevlig kväll med Jenny på kinarestaurant. Hennes födelsedagspresent till mig. Sen åt vi glass. Vi åkte hem till mig och spelade lite barnalfapet. :P Höhö. Men det var roligt att umgås med dig vännen!

Idag har jag varit i kyrkan och sen cyklat (eller nej där ljög jag. Jag blev skjutsad av Meffe och de andra cyklade) till Triumf. Där åt jag glass med Linda, Johannes och Meffe. Mycket nice i solen och allt. Väl hemma spelade jag yatzy med mamma på balkongen. Jag vann båda gångerna. Hehe.

Jag ?ter glass


Ja det var nog allt jag hade att säga. Ska iväg nu och träffa Linda och Emma. Vi ska nog äta glass. (Om någon skulle undra över helgens fjärde glass så förtärdes den i fredags på psykologilektionen tillsammans med Emma och Linda. Mums med geishaglass är allt jag har att säga om det.) Ha ett fint lov i solen och glassens tecken. (Nej då jag börjar inte bli tjatig med glass. Glass, glass glass. Undra hur många gånger det ordet nu är med i min blogg... Höhö.) Puss puss