Soooool!

Ute skiner solen och här sitter jag vid datorn. Men solen har inte kommit till vår balkong än, jag skyller på det. Igår låg jag faktist där och solade i bikini. Mums. Jag älskar detta fina vädret. Man äter dock sjuka mängder glass. Fast det är ju så gott. :P Hehe.

Just nu är jag hemma och väntar på att min lektion ska börja halv två... Vi har en lektion inställd där emellan. Så jag ska väl roa mig med att plocka undan lite på mitt rum, äta lunch, se om vi har något glass i frysen, sola om solen hinner komma på balkongen innan jag ska gå... Sen ska jag även undvika att göra den dumma uppgift vi fått att göra pga den inställda lektionen. Hehe. Men jag har hela påsklovet på mig.... Det är ju bra att skjuta upp saker. :P

Igår var jag och Maria och såg på Louise fina musikal. Du var så himla duktig vännen! Dina låttexter var verkligen jättefina. Har du funderat på att börja skriva "på riktigt"? Men det var iallafall jättekul att se! Mycket bra mycket bra.

Nej nu tog skivan i mitt rum slut. Då är det bestämt dags att gå dit in och fortsätta att lägga in kläder i garderoben och sätta på skivan igen. Hello Saferide. I like. Mm. Ja... Jag antar att intressesmurfen just fick lite motion på din axel.

Ha en mysig dag i solen. Och ät glass min vän ty det är gott.

Det är över nuuu...

Ful låt som jag kom att tänka på när jag just tänkte på att projektarbetet är helt färdigt, för evig! Gaaah! Lyckan är toltal. Igår hem på spårvagnen höll jag på att börja gråta av lycka i min ensamhet. Tur att jag inte gjorde det, det hade sett lite knasigt ut och jag var ju inte alls ledsen! Ni fattar. Jag är glaaaaaaad! :D

Vad mer finns att säga? Inte mycket. Allt är bara så bra nu. Vårväder (inte idag men i helgen) och sol. Projektarbetet är färdigt. Livet bara leker. I helgen ska jag vara hemma för första gången på att långt tag. Det ska bli gött. Ingen brist på saker att göra heller, finns lite att plugga men inte ens det stör mig.

Ikväll blir det girls night in hemma hos Rut tillsammans med Lousie, Eva-Linn och kanske Petra. Det ska bli mysigt. Vi kommer nog sjunga (hoppas jag), talas vid om livet, se på film (möjligtvis) och äta godis. Riktigt mysigt kommer vi alltså ha det! Tycker om mina fina tjejer och är så glad att jag känner er! (L)

Nu ska solstrålen gå. ;) Hehe. Nej men jag menar vad jag säger. Jag är lycklig! Och det önskar jag dig också.   

Long time no seen

Nu har det gått lång tid sen jag senast skrev här... Har liksom inte funnits tid till så här ovesäntliga saker när så mycket annat hänt. Sound and music hela förra veckan. Det var helt underbart. Obeskrivligt roligt. Jag saknar det otroligt mycket. Teater är något av det roligaste man kan syssla med här i livet har jag kommit på. Kurt kommer för alltid att finnas i mitt hjärta. Det har gett mig tid att tänka på min klass också... Vet inte vad jag har att säga... Tråkigt bara att jag inte är en del av deras uppebarligen underbara gemenskap... Känns ganska segt att vara utanför. Men lite sent att göra något åt nu. Det har ändå varit roligt att göra musikalen med dem, för det är ju goa människor.

Mer som hänt. Konfirmandläger... Haha. Det var nog det skummaste lägret någonsin. Konfirmanderna måste tycka att vi var dumma i huvudet med våra bajs skämt. Men bajs-leken är ju hur kul som helst. Det går ut på att byta ut ett ord i tex en filmtitel mot ordet bajs. :P Så att det blir typ: Bajsen i graven brevid och liknande. Höhö. Ja det där är min humor. Fast det var något roligare då och där... När jag var övertrött och vi var flummiga.

Imorgon blir det frukost hemma hos Elisabeth. Det är inte alla klasser som har det så bra. Det ska bli himla mysigt faktiskt. Fatta vad lyckligt lottade vi är som har en klassföreståndare som vi får äta frukost hos! Ser fram emot en trevlig första lektion i musikhistoria ;)

Imorgon eftermiddag är det över. Äntligen kan man då lämna projektarbetet bakom sig. Det ska bli så skönt. Aldrig mer vill jag höra talas om Clara Schumann! Okej det kanske var att ta i... Men jag är grundligt trött på den människan alltså. :P Hehe. Imorgon ska vi redovisa för tvåorna. Och efter det behöver jag aldrig mer bry mig om min dumma bok. Det längtar jag efter. Gött att längta efter något som händer imorgon. :P Haha.

Annat att längta till är när jag får reda på om jag kommit med på volontäråret eller inte. Jag hoppas verkligen att jag får en plats. Jag har redan planerat hela min fritid då. Jag ska:

Vara med i en kör (helst en ganska profisionell med intagningsprov)
Börja i en dans (som träning och för att det är kul)
Vara med i en teatergrupp (för att det är sjuk skoj)

Sen lär det finnas en ungdomsgrupp i den församlingen där jag hamnar som jag får vara med i en dag också. Så får jag lite ledigt också. Om jag inte kan vara volontär får jag hitta ett jobb, typ ica, och sen göra alla dessa saker på kvällarna ändå. Med min egen UG då också så klart. Detta ser jag verkligen fram emot. Mitt nya, roligare liv. :P Hehe. Fast visst kommer det finnas saker att sakna. Alla vänner jag lämnar kvar i Gbg om jag får i en annan stad, trygghet att bo hemma, skolan säkert också även om det är svårt att se nu... :P

Äsch nu blev detta för långt och för djupt... Nu ska jag kolla vilken tid jag måste åka imorgon och sen ska jag nog ta och dricka lite te och umgås med mamma och pappa. (Hej jag börjar bli vuxen som kan tänka mig att frivilligt bara sitta ner och prata med mina föräldrar när jag lika gärna kan sitta vid datorn)

Ta hand om er människor och njut av det härliga vårvädret som inte kan göra en annat än glad!


Uppdatering på begäran

Igår kväll när jag loggade in på msn första gången sen i onsdags fick jag genast kommentaren "uppdatera din blogg då!" Hehe... Det kanske innebär att folk tycker om att läsa vad jag skriver vad vet jag... Eller så vill ni bara ha en spännande uppdatering av mitt liv den här helgen. Och det är just vad ni ska få. (Fick i skrivande stund än en gång kommentaren "uppdater din blogg då")

I onsdags så hände det nog inte så mycket mer än att jag tillslut, någon gång på kvällen, blev klar med min dumma hemtenta. Frågan är bara hur bra det blev, det återstår att se... Hehe. Så var det torsdag. Var i skolan som vanligt från 8.10 - 14.30... Åkte hem, tog en dusch och åkte tillbaka till skolan igen. Hade genrep och så där... åt middag någon gång också... Det blev McDonalds som vanligt... ^^ Iallafall så gick själva konserten ganska bra. Vår ensamblelåt gick väl mindre bra. Höhö. Jag sjöng helt fel i slutet men ändå... Hehe. Kören gick bra. Så var det mitt och Marias solo. Det finns på film någonstans så jag hoppas på att få se det snart. Men nog gick det allt ganska bra... Kunde gått bättre utan dålig hals, men. Man kan inte få allt här i världen. Kom hem runt 9 och sov strax efter det.

Fredagen var en helt vanlig dag, fast vi fick sovmorgon vilket var lite trevligt. När den långa dagen var slut (en av mina längsta i veckan) så åkte jag direkt till ledarutbildningslägret. Måste bara klaga lite på det alltså... Det var så tråkigt så att jag och Carro räknade ner timmarna tills vi skulle få komma hem! Så mysko människor där med... En kille sa tex "jag tror inte att Jesus är Guds son". Hallå?! Allvarligt talat vad gör han där då? Hur kan man vara konfirmandledare och inte tro på Jesus? Suck säger jag bara. Men vi överlevde!

Driekt från lägret tog jag mig till kyrkan där vi hade konsert med kören. Det var mesta dels roligt. Mitt solo gick nog bra tror jag. Men så fort jag hamnade i närheten av tjejen som inte kan sjunga och skriker allt vad hon har så försvann det roliga... Men de stunder jag inte hörde henne var det väldigt roligt. Lyckad konsert har jag hört.

Kom hem och var helt slut... Började skolan som vanligt imorse 8.10... Så nu är jag trött och har ont i huvudet... Men solen lyser och det känns som vår i luften! =) Idag och imorgon ska jag ta det lugnt och inte anstränga mig för mycket. Får framför allt inte blir sjuk! Mycket viktigt. Så håll dig borta om du bär på någon smitta. Hela onsdag kommer spenderas på teatern 9.00 - 18.00 (kan bli senare om det behövs...) Sedan på torsdag gäller det. Sceniskt musikprojekt. Sound and music. Vi har övat för det så länge nu och så är det dags. Det känns kul och lite läskigt på samma gång... Känns inte som att allt sitter än liksom. Men efter onsdagens övning blir det nog bra.

Så där ja. Nu vet du vad som hänt och vad som händer framöver i mitt liv. Just det. I helgen blir det konfirmandläger som jag får ta mig till på lördag istället eftersom sista föreställningen är på fredag kl 19.00...

Nu ska jag lämna datorn och läsa lite i min engelskabok tror jag minsan. Ha en fin vårdagseftermiddag!



Psykologi = bajs

Alltså allvarligt talat så är det sjukt tråkigt... Några av er tycker säkert att det är intressant, men jag tycker verkligen inte det... Jag tycker bara att det är tråkigt och obegripligt. Lycka till att formulera alla människans problem och vår oerhört komplicerade hjärna i en teori. Eller ens flera teorier. Visst är det bra med psykologer och så för folk som mår dåligt, men att vi måste lära oss om det i skolan... Blää. Den här dumma hemtentan går det verkligen inge vidare med... Jag hoppas att jag kan få ett svagt VG iallafall så att jag slipper en G-kurs... Även om det bara är 50 poäng. Jaja det löser sig väl. Var bara tvungen att ordbajsa lite på det dumma ämnet.

Idag var jag i skolan... Det gick bra faktiskt. Var lite seg i huvudet och så bara då men... Sen sånglektionen gick ju som den gick, men jag hoppas verkligen på att kunna sjunga på torsdag. Kanske ska gå ner och ta lite hostmedicin. Mums... Öh eller inte. Den smakar skit. Men den hjälper förhoppningsvis... Sen ska jag nog sova, är så himla trött.

Om jag inte hinner skriva ner något om mitt intressanta liv imorgon får ni vänta ända tills på söndag för torsdag kommer att tillbringas i skolan hela dagen tills sängdags och sedan åker jag på läger till söndag. Förrästen har vi konsert med kören då så då lär det inte heller blir något bloggande. Håll till godo till nästa vecka alltså. *Poff*

En helt vanlig måndag... Eller?

Kanske inte så där jättevanlig... Jag brukar inte så där jätteofta ligga i sängen hela måndagen och vara fastklistrad framför serier som 7th Heaven och Fresh Prince i Bell Air. Dock hade det varit ganska mysigt. Om man tog bort hostan, huvdvärken och snuvan. Hehe. Fast om man hade tagit bort just dessa tre saker hade jag ju inte varit hemma från första början... :P

Iallafall, efter att mina flickor gått hem i lördags var jag helt slut... Feber hade kommit tillbaka och jag fick tillbringa söndagen i sängen igen... Tyckte inte att det var en bra idé att gå till skolan idag då... Men imorgon måste jag gå dit... Eller jag måste liksom ändå ta mig utanför lägenheten, vilket jag inte har varit sen i onsdags (shit är det verkligen så längesen?). Ska nämligen till odontologen och få resten av min tandställning, i överkäken denna gång. Mums. Iallafall eftersom jag ändå måste anstränga mig med att duscha och klä mig kan jag lika gärna vara i skolan några timmar innan tandläkaren... 

Hoppas verkligen jag är frisk till på torsdag för då ska jag och Maria sjunga solo på musikafton ju! Kom dit vettja. Kl 18.45 i LM's bamba. :P Det hade varit så himla tråkigt om vi måste ställa in vår sång för att jag inte kan sjunga. Vill ju verkligen. Utan dina andetag med Kent är det som gäller. Fin duett med hemmagjord stämma av vår lärare som Maria gör så bra.  Jaja det enda man kan göra är att be... Och möjligtvis käka halstabletter.

Måste bara tillägga innan jag gör sorti att lördagskvällen var jättetrevlig, tro inget annat. Jag ångrar verkligen inte att jag bjöd hit er flickor. Att jag fick tillbaka feber efter ni varit här är smällar man får ta. Det var ni värda. Tycker om er så mycket. Och ni som inte var där, ni saknades ska ni veta!

Nu gick jag. Ciao

Sjuklingen är tillbaka

Nu är jag nästan frisk igen. Vi låtsas att jag är frisk så att mina vänner kan komma hit ikväll. :P Hihi. På den korta tid jag var så sjuk att jag inte orkade gå in på datorn hann blogg.se ändra layout. Mycket spännande. Öh. Iallafall nu ska ni få en uppdatering av mitt oerhört spännande liv de här sista dagarna.

I onsdags eftermiddag och kväll så gjorde jag färdigt allt det sista med PA. Det handlade mest om att sätta ihop boken och så där... Men det tog ett tag, även med både mammas och pappas hjälp. Sen sydde jag även ett nunnedok tillsammans med pappa. (Okej pappa sydde det och jag kollade på TV samtidigt.) När allt med PA var färdigt och jag skulle gå och upp lägga mig kände jag att jag var på väg att få feber. Fast det ignorerade jag,  jag hade ju inte tid att bli sjuk.  Men ingoreringstaktiken funkade inte så bra... Vaknade med 38. någongting graders feber... Så det var bara att stanna hemma...

Torsdag och fredag ägnades åt sömn och TV-tittande... Ungefär allt jag orkade med... Det var verkligen jobbigt att behöva gå upp och gå på toa... Och äta ska vi inte tala om för då var jag ju tvungen att gå ner också... Shit alltså... :P Nej lite tar jag väl i... Men det var ganska jobbigt... Tiden segade sig även fram med hjälp av tankar på allt jag missade i skolan och tankar på att folk säkert trodde att jag skolkade pga PA. Fast Maria lämnde det till Sture i torsdags, så det så. :P Men att jag missade 3 timmars övning på Sound and Music, vår sista ensamblelektion inför musikafton där vi ska vara med, vårt fina nunneuppträdande i Domkyrkan och sista psykologilektionen inför hemtentan känns ganska surt... Fast jag kunde ju inte göra så mycket åt att jag blev sjuk just nu, även om det var dålig tajming.

Jaja nu ska jag sluta klaga för jag är nästan frisk. Har ingen feber längre och orkar sitta här. Har dock åkt på en jobbig snuva nu men men... Det går väl också över antar jag. Nu ska jag duscha för mitt hår är sjukt skabbigt. Sen ska jag vila och knarka lite ipren så jag är pigg och glad ikväll när mina fina änglar kommer hit. Puss puss