Jag tror jag ska skriva lite...

Jag tror jag ska skriva lite blogg. Känns som rätt beslut efter en dag som idag. För mig har den varit mycket påfrestande även om jag inte har gjort ett dugg. Vid tio igårkväll var jag nästan svimfärdig av trötthet. Ändå blev det ingen sömn förrän kl ett. Sen vaknade vi jättetidigt för att gå upp vid halv åtta. Alltså har jag varit trött idag. Så fruktansvärt trött. Och när jag väl öppnade kranen igår har jag inte kunnat slut. Vad som helst kan få mig att börja igen. Jag känner mig känslomässigt störd. Hur länge ska det vara så här? Jag hoppas verkligen att det går över snart, för så här kan man inte hålla på. Så det så.

Daniel åkte till Uppsala idag. Han kommer att vara borta i mer än två veckor. Visst att vi är vana vid att vara ifrån varandra en längre tid, men detta blir längsta tiden och dessutom har veckan som gått varit längsta tiden vi fått vara med varandra. Men det ska nog gå bra. Bara jag hittar saker att sysselsätta mig med så kommer nog tiden att gå fort. För jag ska ju inte segla med mina vänner eller åka på läger. Men någon slags semesterresa tänker jag fixa. Om det blir sista minuten eller Oslo eller något helt annat återstår att se. Mamma och pappa åker iaf bort på tisdag och jag kan alltid fly till Daniels lägenhet om det blir jobbigt att vara hemma. Det gäller att vara positiv. Hej och hå. På lördag blir det fest och återseende av Hjälmaredare jag inte sett sen skolan slutade. Det ska verkligen bli roligt!

Nu ska jag gå och testa mammas nya spikmatta. Sen ska jag kanske ta en promenad. Det kan ju hjälpa att rensa tankarna ibland. Och jag ska sova. Riktigt länge. Ingen kommer få väcka mig. Då blir jag arg. Adjö.

Kommentarer
Postat av: Trasan

Du skulle ju kunna komma ner till mig :Dpuss bajs


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback