Vardagstankar.

En hel sommar har gått och jag har inte gjort något som skulle kunna falla i kategorin vettigt. Jag har gått hemma och varit rastlös en stor del av tiden. Jag har bosatt mig hos Daniel en annan del av tiden. Och vi gör då inget vettigt, utan tillbringar oftast stora delar av dagen inomhus med att läsa Rocky. Jaja. Så kan det gå. Man kan se det som att jag har vilat upp mig inför tre års studier. 

För snart börjar allvaret. Jag har till sist bestämt mig att jag faktiskt ska börja plugga religionsvetenskapsprogrammet på GU. Det känns väldigt vuxet och seriöst. Om tre år kommer jag att ha en utbildning och då måste jag skaffa mig ett seriöst jobb. Då duger inte McDonalds eller något annat lika oseriöst. (Jag har iofs aldrig haft ett oseriöst jobb heller typ, men det hör inte hit.) Om jag bara skulle ta och skaffa mig en egen lägenhet skulle jag verkligen vara väldigt vuxen. Näst efter det väntar giftemål, barn, villa, volvo, vovve... Fast jag vill inte ha någon hund, jag kommer troligtvis inte ta körkort än på ett tag och jag vill helst bo i lägenhet. Så det är ju lite skönt iaf. Att veta att man inte kommer bli någon tråkig Svensson. Bröllop och barn får förresten också vänta ett antal år också. Inga planer på att bli så vuxen ännu alltså. 

Iaf, på måndag börja jag. Det ska faktiskt bli jätteroligt. Jag tycker alltid att det är så spännande att få börja i skolan. Ny roliga människor att lära känna, nya fina (dyra!) kursböcker att läsa. Jag har nog alltid varit lite av en nörd och jag tycker det är roligt att lära mig nya saker. 

Jag ser också fram emot vardagen. Äntligen ska man få rutin på livet igen. Inte ligga och lata sig i sängen tills klockan är ett. Verksamheten i kyrkan kommer igång igen och det ska bli kul att få vara en del av den igen. Nu ska jag bara försöka hitta en kör som jag kan vara med i. Om någon har något tips är det välkommet. 

Ja, det var allt jag hade att säga nu. Kanske tar upp ett mer regebundet bloggskrivande nu när jag kommer få en massa nya intryck varje dag. Om någon är intresserad av att läsa alltså. Återstår att se. Adios amigos.   

Kommentarer
Postat av: trasan

att jobba på mcdonalds är oxå seriöst tack... :P

2009-08-31 @ 18:31:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback