vår?

Idag har det verkligen känts som vår ute. Solen har lyst här hela dagen och det är helt underbart! Synd bara att det fortfarande är lite för kallt för att jag ska kunna sitta ute, men snart så. Jag ska se till att få en fin solbränna i år. Jag har ju typ en trädgård (det har faktiskt sagt att jag får vara där) och lediga måndagar som skulle kunna ägnas helt åt solning. Det ser jag verkligen fram emot. Jag har ju dessutom en bärbar dator, så jag kan gör andra saker samtidigt om jag blir uttråkad av att bara ligga där...

Egentligen vet jag inte vad jag ska skriva. Detta är bara för din skull Alexandra. =) Hehe. Men av någon konstig anledning har jag blivit lite trött på internet... Jag är inte inne på msn alls lika ofta nu och ibland sätter jag bara på datorn för att kunna lyssna på musik. Detta kan iofs bero på att jag har skaffat mig ett nytt beroende. Jag har lånat alla säsonger av vänner av Nadia och nu har jag till och med en dvd-spelare så jag kan titta på det på tv istället för på datorn vilket gör det mycket lättare. Tittar på det ungefär jämt. Internet torkan kan också ha att göra med det faktum att mitt modem lite då och då får för sig att logga ut. Det är väldigt frustrerande och gör att jag ibland bara struntar i det istället. Jaja, nu vet ni iaf hur det ligger till. Det är därför jag har struntat i min blogg längre än vanligt. 

I helgen var mamma och pappa här. Det var väldigt trevligt. Jag tycker om dem! Dessutom lagade de den mesta maten och gjorde mycket av disken så att jag slapp det. Me like. På torsdag kommer Katta hit! Det ska bli jätteroligt! Vi har inte setts sen i påskas. Hon stannar till söndag så vi får mycket tid tillsammans. Det ser jag verkligen fram emot. =) Igår pratade vi i tel i en och en halv timma och vi har fortfarande massa att prata om. Jag tycker om henne!

Idag på min lediga dag har jag faktiskt gjort lite vettiga saker. Jag gick en promenad på en timme i det vackra vädret. Det var härligt att ha solen i ögonen. Jag har saknat solen. Den är min vän och min medicin. Sen städade jag lite bland massa papper och var seriös och organiserad. Det var roligt. (Ja, jag vet jag är lite knäpp, men jag vet också att du tycker om mig ändå).  Har också stekt massa köttbullar som jag nu ska frysa in och äta någon dag när jag är lat och inte orkar laga mat, dvs typ alla dagar när jag har varit på jobbet. :P Har även fyra matlådor sen i helgen, som sagt bra med föräldrabesök.

Nej nu får det vara nog. Nu ska jag sätta bort datorn på laddning, den håller på att dö. Louise ska ringa mig så ska vi prata bort resten av kvällen. En sista sak innan jag går bara. Min älskade, rosa, mobil är inne på lagning. Jag hatar verkligen min gamla mobil och undviker att använda den... Skickar därför mindre sms än vanligt, så ta det inte personligt. Men ring gärna ändå, för det går fortfarande att prata i den, och läsa sms med för den delen. ;) När min nya mobil är frisk ska jag ta igen denna sms-svacka, jag lovar!

See you darlings!

Kommentarer
Postat av: Louise

Hihi. Ja vi pratade bort kvällen. Och nu har jag uppdaterat min bilddagbok på begäran. Nu ska jag sova. Typ.

Postat av: Alexandra

Tihi, Tack :)

2008-03-05 @ 12:43:37
URL: http://misshardass.blogspot.com
Postat av: Emelie

Maaaaaaaalin, varför hänger du aldrig med mig på msn längre???
Visserligen hänger inte jag heller där lika ofta som förr, det beror mest på att den bärbara fortfarande är sjuk.

2008-03-05 @ 19:24:29
URL: http://ettarigoteborg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback