Adventskalender

Okej... Jag förväntar mig att typ 7 personer läser min blogg... Jenny, Hjalmar, Katta, Lollo, Linda, Emmy och Rebecca. Så förväntar jag mig att ni nu ska följa den dagligen fram till julafton därför att jag tänker ha en adventskalender här. Visst är det roligt? Dessutom går den ut på att skänka julglädje till folk som inte är lika lyckligt lottade som oss. Så se till att samla ihop mycket småpengar tills imorgon... Nu tänker jag inte säga mer vad den går ut på! Hihi. Men jag tänker då göra den och förväntar mig att iallafall någon av er också gör det! 

Nog om det... Lite överraskning måste det ju vara. :P Denna dagen har varit piss alltså... Orkar inte dra allt jobbigt som hänt men dagen avslutades med att busschaffören inte släppte av mig på min hållplats... Kul, jättekul... ^^ Dock slutade den ganska bra när det visade sig att Edvin hade manuset MED repliker i till sound of music! :) (Vi fick nämligen ett idag som bara innehöll noter och vi ska sätta upp den som sceniskt musikprojekt) Så det där gjorde typ hela min dag. Det visade sig även att jag kan få det imorgon på bussen (om jag kommer liiite för sent... :P) så det är ju jättebra! :D Ibalnd går allt faktiskt som man vill. 

I helgen måste jag plugga för mitt dumma gehörsprov. Usch... Men det går säkert bra... Öh... Men nu ska jag försöka tänka positvit för en gångs skull. Hehe. Lyssnar på våran julskiva. Det låter ända bra för det mesta. Är kanske inte hela nöjd med min ensamble låt då men... Man kan inte få allt här i världen. Köp gärna skivan, pengarna går till Stadsmissionen. Kostar endast 100 kr. Bra julklapp till mormor eller nåt. :P 

Nu ska jag gå och läsa i Bibeln så from som jag är... Nej råkar faktiskt ha läxa... Hehe... Ha en fin kväll allihoppa. Jenny vi ses imorgon på träningen! :P *skryter om hur duktig jag är som tränar* Puss puss 

Varför säljs det inga fina stövlar?

Alltså alla måste ju ha märkt att det har regnat konstant i typ en månad nu och jag antar att det inte bara är jag som är trött på att vara blöt om fötterna. Alltså åkte jag idag för att leta efter ett par gummistövlar. Hittade jag några? Nej. Varför? För att det inte finns några. Okej det finns sånna där fula gröna som man har ute i skogen när man plockar svamp... Men var är alla snygga? Jag skulle vilja ha barnstövlar. De är så söta. Men tyvärr kan jag inte knö ner mina fötter i storlek 34. Lite synd. Får fortsätta min jakt i veckan...

Mamma köpte en julklappsklänning till mig idag när jag var med... Nej just det den skulle jag glömma så var det ju... :P Jag köpte iallafall en ny sjal också, svart och mysig... Eller halsduk snarare... Eller blandning. Hehe.

Sitter här och försöker hitta inspiration till att skriva på min bok... Men det tycks inte vilja komma så därför skriver jag om mitt spännande liv här istället... ^^

Ikväll blir det myskväll! Längtar till då. Ska bara äta middag först... Är dock inte alls hungirg. Men lite mat kanske kan slinka ner iallafall.

Imorgon har vi konsert, eller vi ska iallafall sjunga på en gudstjänst. Kl 18.00 i Härlanda. Välkomna! :D

Det var nog det. Jo, igår var det exakt en måndag kvar till julafton! Och imorgon är det exakt 4 veckor. Det innebär även att det är första advent om en vecka och första december. Tiden går undan. Bara 96 dagar till projektarbetet ska lämnas in. Och när det väl är inlämnat kommer det kännas som terminen är slut och då tar ju vi studenten. Ofattbart egentligen! Men otroligt härligt efter 12 års slit.

Nu ska jag sluta babbla så ni orkar läsa med. :P Hur många är det som läser min blogg egentligen? Kommentera så jag får veta vetja! :P Puss puss

Hurtbulle

Jag, Malin Marianne Claeson, har börjat träna. Erkänn nu att du blev förvånad? :P Jag ska till och med köpa mitt gymkort idag. Var på yoga i onsdag (så sjukt mycket jobbigare än det ser ut!) och ska på aerobics idag (hur nu det stavas). Det är väl duktigt av mig? *söker beröm*

Det var väl det mest spännande som hänt mig på ett tag. Eller jag hade en trevlig redovisning häromdagen. "Mys i soffan med Malin och Emma". Ganska kul. :P Hehe. Det gick bra också tror jag...

Just nu väntar jag på att träningen ska börja... Det är typ en och en halv timme kvar. Jenny städar. Duktigt av henne! Min underbara träningsparten! (L)

Undra vad jag ska hitta på ikväll... Hoppas det dyker upp någonting kul att göra. Ska kanske ringa lite olika folk och se om de har lust att ses. Om jag orkar... Är trött redan nu innan träningen... ^^

Imorgon ska jag och Jenny ha myskväll! Se på film och äta massa, massa godis. Vi har iochförsig godisförbud förutm med choklad, men vi gjorde ett undantag till myskvällen. Det kan behövas i höstmörkret. Det ska bli så trevligt och mysigt Jenny!

Det var typ det jag hade att säga. Om inte någon i 9:an läser detta (dock inte troligt alls, men man vet aldrig) för då kan du komma på öppet hus på L M Engström nästa onsdag kl 5 typ. Då ska jag vara i skolan på kvällen istället för på dagen... Öh... :P

Ja hoppas ni får en fin helg alla söta människor! Pusselipuss

Körkväll

Igår var jag verkligen på kör jättelänge. Först var jag på min egen kör i typ en timme. Sen väntade jag en timme och så var jag med på pappas kör i en timme typ. Okej det blev inte så lång tid, men det kändes långt. Kom hem typ vid 10 och hade gått hemifrån vid halv 6. :P Hehe. (Jag vet att det där inte blir bara 3 timmar... Men det är liksom där typ kommer in. Det var alltså mer en en timme alla gångerna :P)

Idag ska jag ha redovisning i svenskan tillsammans med Emma. Vi har gjort en TV-program som heter "Mys i soffan med Malin och Emma" Det äger alltså. Vi kommer lätt ha den bästa redovisningen. Den handlar om barnspårk. :P Hehe.

Jag tror jag kanske ska sitta i skolan till 5 idag (hela PA tiden) och verkligen jobba... Det har jag aldrig gjort innan. Och det är ju bara dumt för mig själv när jag måste sitta hela jullovet. Nej inte hela men... :P Hehe.

Eller så tränar jag med Jenny och tar PA någon annan dag. Jag är så himla bra på att skjuta upp det där. Illa ille illud. Jaja...

Nu ska jag äta frukost. Hihi. Pusselipuss sötnosar

Regn, regn regn...

Och regn regn regn föll ner ner ner i stora stora floden...

Japp... Idag har det regnat en hel del. Jag blev jäääätteblöt om fötterna och upp på halva benen typ. :P Borde skaffa ett par stövlar. Jaja. Orkar köpa det. Det är ju jättedyrt. Får se hur det blir med det.

I helgen har jag alltså varit på ledarutbildning. Lite för likt skolan, men annars var det roligt. Hade dock behövt en helg med vila. Det var längesen. Jag vill gräva ner mig under en filt med en stor kopp te och en mysig film och en mysig vän och massa massa godis. Hoppas jag kan få en sån kväll nästa helg. Jenny har du tid och lust? Hihi.

Japp... Nu ska jag kanske ta tag lite i mitt liv och plugga... Eller nåt... Typ.... :P

Ha det så fint alla människor och Jenny glöm inte bort att ringa mig! :D (L)

Ps. Vem är det som skriver kommentarer till min blogg utan att skriva vem det är ifrån? *Nyfiken*

Projektarbete

Nu har jag suttit i skolan och skrivit på mitt projektarbete i 1½ timme. Duktigt av mig faktiskt. Jag måste hela tiden påminna mig själv om att det kommer bli bra för annars får jag ångest. :P

Mitt projektarbete kommer bli jättebra!

Ikväll ska jag plugga Kultur- och idéhistoria. Provet kanske går bättre om jag säger till mig själv att det kommer gå bra? Hihi. Nu ska jag gå och sjunga lite på min sånglektion. Ha det bra människor!



Skola igen...

Tillbaka i vardagen. Kändes konstigt eftersom helgen var så annorlunda. Tur att det bara blev två lektioner. Försökte plugga lite men seriöst. Detta Kultur- & idéhistoriaprov kommer gå åt skogen säger jag bara. Jaja. Sånt är livet.

Det var meningen att det skulle vara prickar på sidorna om texten på denna fina nya designen. Men var tog de vägen? Bilden visade faktiskt prick. *Surar* Hehe. Så jag fick ta tag i det själv istället. Skåda min paintkreation:


134687-1

Helg

I helgen har mina kusiner varit här. Det var väldigt roligt! Tycker om dem en massa. Sen var vi på fest eller vad man ska kalla det hos Gitta för att fira farmors 80-års dag. Trevligt trevligt. Farmor blev väldigt glad för att vi sjöng och så. Hade övat in en sång alla vi fyra kusiner och så sjöng jag och Maria en sång.

Har fått lite smått panik. Jag borde verkligen plugga till Kultur- & idéhistoria provet, och jag border verkligen skriva på min himla PA-bok, och jag borde verkligen öva på en sång, och jag borde verkligen öva på pianot, och jag borde, och jag borde, och jag borde... Orkar inte! Trots att jag knappt har något att göra i skolan i år är det redan alldeles för mycket... Jag klara det inte just nu!

Nästa helg ska jag på ledarutbildningsläger... Orkar egentligen inte det heller... Har faktiskt ingen lust alls. Men jag antar att jag måste för det är redan betalt och det har kyrkan betalat. Ganska mycket pengar också... Åh... Jaja. Det blir nog bra med det också.

Ikväll ska jag gå och lyssna på pappas kör. Det kommer nog bli bra. Skönt att tänka på något annat. Känner paniken stiga lite...

Tur att det finns fina speciella vänner som kan lysa upp min störda vardag! (L) Love you

Bloggilogg

Nu har även jag anslutit mig till alla andra och skaffa mig en sån här blogg. Kul va? Inte för att så många kommer läsa för jag tänker inte berätta för någon att jag har en blogg. Hihi.

Iallafall... Nog om det. Idag har vi spelat in skiva hela dagen. Det blev nog väldigt bra hoppas jag. Vi är ju 3:or så vi måste låta bäst. Hehe. Man kan ju hoppas att vi gör det med. Men det dröjer nog ett tag tills den är färdig.

I helgen kommer mina kusiner och farmor hit. Kusinerna kommer idag och ska bo här. Vi ska nämligen fira farmors 80-års dag. Så det kommer nog bli roligt. Jag och Maria ska sjunga för henne. Och så har mamma och pappa typ skrivit en text till någon låt till henne. Så den ska vi också sjunga. *Musikfamilj* Hehe.

Snart ska jag kanske träna med Jenny. Om hon har tid. Jag är så ohurtig så jag behöver verkligen träna lite. Och det är mycket roligare att träna tillsammans med någon, speciellt Jenny! (L)

Nu ska jag äta pizza. Mums.