En riktig jul

Året julkalender hette just detta, en riktig jul. Den har jag följt, som alla andra år. Har missat några avsnitt på vägen, men jag har gjort mitt bästa. Den var bra och mysig. Jag älskar julkalender. 

Titeln fick mig iaf att tänka. Vad innebär det egentligen med en riktig jul? För flickan Mila innebar det från början att få fira jul ensam med sin mamma. Tillslut löste det sig och de firade trots allt jul tillsmanns med Klas-as och hans son. Men vad är då en riktig jul för mig?

Denna julen har varit perfekt. Nästan så bra det kan bli. Att bara få vara tillsammans med familjen. All äcklig julmat hör ju trots att till och jag hade inte velat vara utan den. Kalle Anka börjar bli väldigt uttjata efter alla dessa år, men trots det sitter man där framför tv:n och tittar. Det är tradition. Efter en del tjat på pappa fick vi även en julgran i år igen. Utan den hade det inte känts som om det var på riktigt. Det är ett måste helt enkelt. Det är så mysigt att sitta där i soffan och se de glada ansiktena när de öppnar ens paket. Och att själv få saker som man vill ha av människor som har tänkt och som älskar en. Det är underbart. Sången är en stor del av vårt julfirande och att sitta och sjunga tillsammans hela familjen är så härligt. Den traditionen önskar jag att jag kan fortsätta med när jag själv skaffar familj. Sista ingrediensen till en riktig jul är förtås kyrkan. För vad vore julen egentligen utan Jesus? Den hade ju inte funnits. Midnattsmässa i Björkekärr tillsammans med en hel hög med underbara människor, kan det bli bättre?

Här har vi det alltså. Min riktiga jul består av umgänge med min familj. Vad vi gör spelar egentligen mindre roll. Nu råkar det ju finns gamla traditioner i vårt land och därför gör vi det precis som alla andra. Men i grund och botten är det inte det som är viktigt. Viktigt är också att inte glömma bort Jesus när man är upptagen av allt ätande och paketöppnande. Det är ju honom vi firar. Men jag tror att Han blir glad av att sig mig lycklig tillsammans med min familj. Alltså inga krav på att man måste sitta stilla och tänka på Födelsen hela dagen,bara inte glömma bort det.

Jag har så mycket att vara tacksam för. När jag kommer hem så möts jag alltid av leenden och vänliga ansikten. Alla är glada att se mig. Min familj är den bästa man kan ha och minna vänner lika så. Hur kommer det sig att jag är så lyckligt lottad? Har pratat lite med några andra volontärer och för dem är det inte alls enbart glädje att komma hem. En har en komplicerad relation till sin familj och en annan till sina vänner i hemstaden. Jag förstår nog inte själv hur bra jag har det som har båda dessa delarna här på samma ställe. Mitt hjärta kommer alltid vara i Göteborg, även när min kropp befinner sig i Habo. Inte för att det är på något sätt dåligt där, jag trivs jättebra nu. Men det kommer aldrig att betyda lika mycket för mig som Göteborg gör. Det är nog helt omöjligt.

Vad jag ville ha sagt med detta inlägg var väl egentligen vad julen betyder för mig. Kärlek till familj, vänner och Gud skulle man väl kunna sammanfatta det och det är jag säkert inte ensam om. Hela denna ledigheten kommer jag göra roliga saker. Jag hoppas att det inte kommer finnas många stunder som denna, när jag har tid att skriva blogg eller vara inne på msn. Nu har jag ju äntligen chansen till lite riktig kontakt med folk.

Idag har jag varit kyrkan på morgonen med mamma. Håller mig hemma nu för pappa ska åka till farmor i Umeå ikväll. Jag ska gå på bio med Linda och Emma. Vi ska se Tillsammans är man mindre ensam. Den är säkert jättebra med tanke på att boken är det. Mysigt kommer det att bli. På lördag åker jag på nyårsläger så innan dess måste jag planera in att träffa alla jag vill träffa.

Innan jag avslutar ska jag dela med mig av mina visdomsord jag kom på förut vid matbordet: Återvinning är bra och marsipantomtar är goda.

Orka rubriker...

Så var ännu en dag över. Bara en fredag kvar och sen sitter jag där på väg hem till mitt älskade Göteborg. <3

Idag var jag som jag tidigare skrev i en lägenhet i Fagerhult. Och vilken lägenhet sen! Den var så himla fin på alla sätt. Den hade ett fint kök med massa förvaringsskåp och en riktig spis/ugn, två diskhoar och diskmaskin, och självklart en frys på rätt plats. Badrummet var skitstort och där fanns badkar, tvättmaskin och torkskåp! Vardagsrummet var jättefint och mysigt och där fanns till och med ett litet rum innanför det som typ kunde varit "matsal". Nu är sovrummet väldigt fint, för det var där vi satte upp tyger på väggen. Alltså jag är typ kär i denna lägenheten som ni kanske märker. Ända problemet med den då är ju dess placering långt bort i ödemarken. Om den bara hade legat i Habo hade jag bönat och bett att gå bo där! Jaja, nu spelar det ingen roll för det är för långt och krångligt att ta sig varje dag, hade aldrig funkat.

Men det är väl ungefär vad min dag bestått av. Att bli kär i en lägenhet och göra nödvändiga *host* inhandlingar tillsammans med Ewa i Jönköping. (Dvs vi köpte tavlor och kuddar som vår kamrer kommer tycka är fullkomligt onödiga eftersom lägenheten bara används en gång i veckan till en barngrupp och annars står tom. (alltså ett perfekt boende för mig, men som sagt...) ) Vi lagade även mat där i lägenheten, så en en gång fick jag gratis lunch. Gratis är gott.

Ikväll bjöd jag hit Sofia och i äkta tjejanda såg vi på Love Actually. Den filmen kan man inte se för många gånger, speciellt inte så här i juletider. Den är ju så fin. Det är så att man bli kär i själva kärleken (om inte i en lägenhet.) Iaf det var väldigt trevligt och jag uppskattar sällskapet mycket, mycket. Men det har den som läser min blogg nog redan förstått, så det behöver jag kanske inte upprepa i varje inlägg. ;) Jag riskerar att bli rätt tjatig, allt för ofta. Men det får man stå ut med, och jag vet att ni älskar mig ändå. =) Haha.

Med risk att detta inlägg ska bli lika långt som gårdagens tänker jag härmed sluta och lämna allt osagt till mina läsares fantasi. Så god natt. (1 dag kvar, wiiiie!)

Två dagar kvar

Oj nu är det verkligen nära. På lördag åker jag hem. Det ska bli så gött, men jag har ett problem. Vad ska jag ta med mig? Ska ju vara hemma ett bra tag och ska dessutom på läger så en del grejer behövs. Förstår inte hur jag ska orka släpa all min packning till stationen tidigt på lördag morgon... Jag kommer vara helt slut och typ halvt gråtfärdig för att det är så jobbigt. Men det glömms nog snabbt när jag väl sitter där på tåget. Önskar bara att jag inte tyckte det var så förbannat tråkigt att åka tåg. Väldigt många tycker ju att det är mysigt och trevligt, men jag hatar det verkligen. Sitter och tittar på klockan stup i kvarten och undrar hela tiden om vi inte kan vara framme snart. Jag är som ett litet barn eller ånsan i Shrek, "are we there yet?"

I afton har jag haft besök. Eftersom det inte blev någon ungdomsgrupp tänkte jag att jag kunde bjuda hem alla till mig istället. Det kom tre stycken varav två jag inte ens kan namnet på. ^^ De hade tydligen gått till kyrkan och träffat E-son där som sa åt dem att gå hit... De trodde nog att det skulle vara en hel del mer folk här om man säger så. Kan väl tillägga att de går i 9:an. :P Men det blev iaf pussel för hela slanten, fast det var väl mest jag och David som pusslade. Till dig har jag bara en sak att säga: Jag äger dig på pussel och tjejer är minst lika bra på att se såna saker som killar är. ;) Jaja jag hade trevligt och det är det viktigaste. Har dock en sjuk mängd godis här nu som jag väl får ta till glöggkvällen på fredag. (Det är påsar som blev över av de 180 jag och Ewa hämtade till barnjulfesterna.)

Jaja, jag hade väl egentligen inget vettigt alls att förtälja i denna blogg ikväll. Ska nog ta mig en skål kräm innan det är dags att sova. Jag borde sitta mindre vid min dator. Jag hade ju kunnat göra andra vettigare saker... Kan inte komma på mycket just nu, men något måste det ju finnas. Iaf så älskar jag min dator för det innebär kontakt med alla vänner. Älskar också att jag har gratis sms till alla. Bästa beslutet jag tagit på länge, att skaffa detta mobilabonnemanget, lätt alltså. 

Jag längtar till lördag kväll. Då brudar ska vi prata må ni tro. Oj, oj, oj. Var så längsen nu att det finns hundratals saker att berätta, både för mig och för er, det är jag säker på. Ser verkligen fram emot en äkta tjejkväll, så plocka fram ert bästa skvaller för här kommer jag!  Jag är verkligen pratsugen just nu. När det inte finns någon vaken så är det min blogg som får bli substitut. Men som sagt är det bara två dagar kvar och sen slipper telefonen vara vårt bästa sätt att kommunicera. Yay! 

Okej, för att inte ha något vettigt att säga så har jag skrivit ganska långt. När jag väl kommer igång är det svårt att stoppa mig. Jag är som vatten i en sån där damm. Allt vattnet samlas, sen trycker någon på en knapp och vattnet bara forsar ut. Jag är väldigt bra på att prata om allt och ingenting, men det går inte med vem som helst. Jag måste lita på att personen tycker om mig för att kunna göra en sån sak. Därför ser nog de flesta, som inte känner mig, mig som en väldigt tystlåten person. Jag undrar verkar hur jag uppfattas här. Vad tycker haboborna om mig egentligen? Hade varit spännande att veta, för ack vad fel det kan vara ibland. Jag hoppas iaf att jag vid slutet av detta året har gjort ett intryck. Att jag inte för dem bara kommer vara ännu en volontär i den långa raden. Jag förväntar mig kanske inte att bli för dem det som Katta blev för oss, en vän som livet, men mer än bara ett namn är väl inte för mycket begärt? Helst ska det ju vara positivt då. Jag är hellre inte ihågkommen än att de pratar om mig som "hon som var så tråkig", eller något annat negativt. Inte för att de är dåliga människor på något sätt, men jag vet att jag inte är den lättaste att lära känna. 

Detta blev djupt. Så appropå Ivars börjar jag kl elva imorgon och ska åka till Fagerhult med Ewa. För alla er gbgare, dvs för majoriteten av dem som läser min blogg (vilka nu det är....), kan jag tala om att Fagerhult är ett litet ställe på landet som ligger utanför Habo, som ju ligger utanför Jönköping. Kanske är lite som Ytterby, som ju ligger utanför Kungälv, utanför Gbg. :P Haha. Iaf litet är det och dit ska jag imorgon till någon lägenhet som kyrkan tydligen äger och hänga upp tyger på väggen... Jaja, fråga mig inte. :P

Kom på en sak just. Är det några folk som läser min blogg egentligen? Eller skriver jag allt mitt trams till ingen? Kan vara spännande att veta. (Blev lite inspererad av att Emelie hade gjort så på sin blogg.) Om du läser får du gärna lämna en kommenter, och inte bara nu utan lite då och då. Det är alltid trevligt tycker jag.

Nej nu är det nog faktiskt dags att sluta skriva. Börjar få lite ont i armen eftersom min datorställning är typ den sämsta tänkbara. Så god natt på er, duktiga människor som har orka ta er igenom hela detta mastodontinlägget.

(Shit det var nära ögat... Om jag inte hade kopierat allt jag skrev hade det nu varit borta, för under tiden jag skrev loggades jag ut från blogg.se hur nu det gick till. :S Men nu kan jag publicera det iaf. Enjoy)


Nu närmar det sig...

Vi är inne på slutspurten. Sista veckan börjar imorgon. Jag har fortfarande svårt att förstå att tiden har gått så snabbt. Att halva volontäråret nu är slut. Jag undrar verkligen hur det kommer kännas att lämna Habo för gott... Visst kommer jag väl kanske att hälsa på, iaf när konfirmanderna konfirmerar sig i början av hösten, men annars så kommer jag ju lämna det bakom mig. Skum tanke faktiskt.

Helgen har gått fort för det var mycket att göra. Sjöng ju igår med kyrkokören. Det var ganska roligt, lite för få sånger som jag kände till sen innan bara. Fanns en del jag saknade och hade velat sjunga. Men man kan inte få allt. Sen idag var jag först på mässan imorse och sen på julfesten på eftermiddagen. Mina små maracasbarn var så söta på sitt julspel. Det var lite allmänt kaos i kyrkan och barnen gick runt och sjöng knappt alls, men vad gör det? Var dock inte så pepp för dans kring granen och så efteråt... Det blev lite för mycket, lite för många barn som sprang runt och skrek. Kände inte riktigt att jag passade in där bland alla föräldrarna heller. Men det höll inte på så länge och när jag kom hem somnade jag en stund på soffan. Det var nog behövligt.

Appropå att sova, så funderar jag på att gå och lägga mig snart. Har ju planerat in en tur till den stora metropolen Jönköping imorgon. Ska alldeles på egen hand försöka hitta ett litet antal julklappar i en stad jag inte alls känner mig hemma i. Det lär bli spännande. Hoppas iaf att jag hittar till Sofiakyrkan så jag kan se folket sjunga och spela, men det ska nog gå bra för den är så stor.

Så här ser min vecka ut:

Måndag: Shoppa och lyssna på musik i Jönköping.
Tisdag: Vara på skolan, städa förråd och sjunga i kören.
Onsdag: Äta gröt med hela arbetslaget, fixa med lovsångshäftet.
Torsdag: Sätta upp tyger och grejer med Ewa och fixa med lovsångshäftet.
Fredag: Fixa lovsångshäfte och ungdomsgrupp.
Lördag: ÅKER HEM! :D

Den här veckan lär vara över snabbare än snabbt, och rätt som det är sitter jag där på tåget. Jag längtar!

7 dagar kvar

Klockan är nu lite över ett på natten... Jag har seriöst problem med att gå och läggs mig på nätterna... Men imorgon är det lördag och då är jag ledig. Iaf mesta delen av dagen. Jag ska vara med och sjunga på Julmusiken i Habo kyrkan. Kom på att jag inte har en aning om hur jag ska ta mig dit... Men jag får väl ringa mig körledare så att jag kan få skjuts. Hoppas att det går bra, för det är faktiskt långt att gå dit.

Ikväll hade vi julfest på ungdomsgruppen. Det var väldigt roligt. Vi åt mat, hade andakt och lekte paketleken. Jag fick en lovsångsskiva. Fick också ett halsband av Tom som han inte ville ha, det var ett kors som hade rosa och lila band. Kan förstå varför han inte ville ha det.

Nu är det bara sju dagar kvar tills jag ska åka hem. Längtar faktiskt väldigt mycket. Ska bli så skönt att få vara runt folk man känner och som man vet tycker om en. Iofs säger Filip mest hela tiden att han är kär i mig. ;) Men det förstår ju jag också att han inte är seriös, men ändå. Hehe. Jaja, imorgon och på söndag har jag saker att göra i kyrkan. Sen blir det en ledig måndag då jag ska åka till jönköping och handla julklappar. Ska nog hinna med att gå på konsert i Sofiakyrkan där bla Sofia och Susanna ska sjunga och spela. Det blir nog trevligt. Sen flyter dagarna på som vanligt, förutom att många grupper är slut för terminen så då får jag hitta på något annat, typ göra lovsångshäften och städa förråd med Ewa... ^^

Ska fundera på om det inte är dags att sova nu snart. Klockan börjar närma sig halv två och jag kan inte sova hela dagen imorgon. God natt vänner.


Lucia

Idag känns det extra konstigt att inte gå i skolan... Första året jag inte har antingen kollat på eller varit med i ett luciatåg på denna dags morgon. På något plan har jag nog fått för mig att tiden i skolan typ står stilla, att den inte fortsätter utan mig. Men så här i luciatider och när den nya julskivan har kommit blir det tydligt att det så klart inte är så. Rätt så underligt är det faktiskt.

På jobbet gjorde jag ingen av mina vanliga uppgifter. Öppet hus tog slut för terminen förra veckan och så även konfirmanderna. Jag och min handledare åkte då istället till Jönköping för att hämta 180 påsar godis. Godiset ska massa barn få på julfesterna som är på söndag. För att hämta dem körde  vi in med bilen på en gågata för att ägaren till godisaffären sa åt oss att gör det. Inte varje dag man får vara så olaglig. =P Innan vi hämtade godiset bjöd kyrkan oss på lunch. Eller Ewa bestämde att kyrkan gjorde det. Jag får mycket gratismat denna veckan. I tisdags fick vi paj innan vårt luciatåg och imorgon får vi mat på jufesten med ungdomsgruppen. Det är ju praktiskt för en fattig volontär. (Som ju egentligen inte är så fattig, men man kan ju låtsas).

Jag har av någon anledning väldigt ont i huvudet... Undra om det kan bero på att jag har för svaga glasögon. Ska kanske ta och boka en tid hos en optiker när jag kommer hem till julen. Om jag nu hinner det med allt annat jag ska göra, nyårsläger och alla jag ska träffa. Annars finns det nog en optiker här i Habo faktiskt. Ska kanske ta och besöka honom/henne om jag inte hinner med det hemma. Kan ju inte hålla på så här, det är faktiskt väldigt jobbigt.

Resten av den här dagen lär väl inte bestå av något alls. Jag har ingenting jag ska göra. Det innebär väl att jag kommer sitta här framför datorn, eller också tvn hela kvällen. Jaja, det kan inte hjälpas. Orkar inte städa med denna huvudvärken och det finns inte mycket annat för mig att göra helt ensam. Så jag ser fram emot en innehållslös kväll som förhoppningsvis går fort så jag kan få gå och lägga mig.

Nattliga tankar

Vet inte om det är bra för mig att jag har besök för jag känner mig alltid lika nere när de åker hem... Nej klart jag vill ha besök. Det är ju jätteroligt. Sorgen jag känner när de lämnar mig är smällar man får ta. Jag hade en jättefin helg med mamma och pappa. Härligt att få ha dem här.

Ikväll hade vi luciatåg. Det var jätteroligt. Jag saknar verkligen att sjunga. Sitter och lyssnar på LM's nya julskiva. Den är jättebra och jag är så stolt över att det är mina vänner. Men shit vad jag saknar det! Jag hade så gärna varit med och sjungit där. Det är en så härlig känsla när man vet att det låter bra. Det krävs att man har sjungit ett tag tillsammans innan man blir så där samsjungna. Det är därför det är svårt att få det så i en vanlig, öppen kör. Inte ofta jag saknar skolan eller min klass, men just nu gör jag faktiskt det. Alla roliga luciatåg förra året och när vi stod ute och sjöng på stan för att samla in pengar. Fina minnen har jag trots allt.

Pratade ett långt samtal med Louise i telefon nu på kvällen. Det var härligt. Telefon kan ju inte på långa vägar ersätta den riktiga kontkaten med en annan människa, men ändå. Det är mycket bättre än msn. Jag tror att det var bra för mig också. Jag behöver prata av mig lite då och då. Jag kan inte hålla inne med allt jag känner och tänker på. Jag är bara sån att jag vill berätta om hela mitt liv för alla... Okej det var att ta i, men jag ser stor skillnad mellan mig och många av mina vänner iaf.

Funderar på att sova. Jag börjar bli trött. Gick trots allt upp vid åtta imorse för att vi skulle till kyrkan. Det har blivit en naturlig del av mitt liv att gå på gudstjänst på söndagar, på ett helt annat sätt en det var innan. Jag tror det är bra för mig. Även om jag är i kyrkan varje dag är det stor skillnad.

Bäst att jag slutar nu innan jag kommer in på allt för flummiga saker... Stackars Louise fick höra massa osammanhängande babbel... Det ska jag bespara min blogg. God natt

Föräldrabesök

Det är en helt vanlig lördag. Klockan är elva och jag har redan varit vaken i två timmar. Det är kanske inte så vanligt. Jag gick upp för att se på julkalender och städa. Julkalendern kan man aldrig bli för gammal för. Det spelar ingen roll hur töntig den, för det är ju inte själva storyn som är viktig utan känslan. Det blir ingen riktig julkänsla utan julkalendern. Året julkalender är lite inspirerad av typ Harry Potter och så och det tycker jag är mysigt.

Strax ska jag ta och dammsuga mitt golv. Förstår inte hur det kan ha blivit så smutsigt här sen i måndags när jag senast hade besök. Det är bra med besök har jag kommit på. Jag är nämligen en väldigt lat pedant som mår bäst när allt står på sin rätta plats. Dessa två egenskaper går inte alltid ihop. Därför är det praktiskt när jag vet att folk ska komma hit, för då städar jag automatisk. Samtidigt mår jag då bättre eftersom det blir fint här. Det är inte ofta jag låter pedantsidan vinna över latsidan när det bara är jag här...

Mamma och pappa kommer om en halvtimme ungefär och då ska jag vara färdig. Det ska jag nog hinna. Måste bara fixa till mitt hår lite och så, för vi ska nog åka på en utflykt. Vi har tänkt åka till Norra Fågelås som inte ligger långt härifrån. Där växte min farfar upp och jag har för mig att farmor och farfar gifte sig i den kyrkan. Så det ska bli lite kul.

Igår i kyrkan fick jag ett nytt tidsfördriv. Kanske inte riktigt eftersom det är svårt att göra hemma, men det var verkligen beroendeframkallande och avslappnande. Vi hade julpyssel och jag tovade hjärtan med ull och en nål. Det ser rätt trist ut och låter ungefär lika tråkigt, men det är det inte alls. Jag gjorde till och med två stycken. Det tog ett bra tag, fast jag var ju upptagen med att prata och se på film samtidigt. Det var iaf roligt och mysigt. Fredag är nog bästa dagen i veckan. Hade till och med roligt på öppna förskolan när jag lekte med Ebba. Fick två julkort av henne som hon skrev "MALIM" på alldeles själv, och hon är ändå bara fem år.

Jag är nöjd med mitt liv just nu. Självklart kan inte allt vara perfekt och ofta saknar jag alla där hemma. Men jag tror att jag lär mig så mycket på allt jag gör här. Jag ångrar inte att jag blev volontär.

Nu är det nog dags att göra slag i sak och börja dammsuga eftersom det nu gått en kvart sen jag började skriva. So long trogna läsare och glöm inte hur mycket jag tycker om er!

17 dagar kvar

Nu börjar jag nedräkningen tills jag åker hem för jullov. Det innebär nämligen att jag har varit här halva tiden. Då är halva volontäråret över. Ibland förstår man inte vart tiden tar vägen. Inte så att det känns som allt går snabbt här, som man alltid känner med sommarlov. Nej, ibland känns det som tiden står still... Men på något sätt lyckas dagarna gå utan att jag märker det, och nu är det alltså så här nära. Tänk när jag skriver ett sånt här inlägg i vår. Då kommer jag nog ha lite panik över vad jag ska göra med mitt liv. Det var ju det jag skulle bestämma under detta året...

Men kanske behöver jag inte ha så brottom. Kanske jag inte måste bestämma när jag är 20 vad jag ska syssla med resten av mitt liv. Visst kan jag gå några år och inte göra något  vettigt... Så länge jag får lite pengar på något sätt så klarar jag mig. Har iaf lite tankar på vad jag skulle kunna göra nästa år. Antagligen bor jag hemma, för som jag tidigare har skrivit känner jag mig inte redo att flytta hemifrån. Måste bara skaffa mig något tråkigt jobb bara. Självklart skulle jag inte vilja gå hemma hela dagarna, även om mina föräldrar hade betaltat allt för mig. Nu gör de ju inte det så därför har jag flera anledningar till varför jag behöver ett jobb om jag ska bo hemma...

Jag skulle också kunna tänka mig att gå någon bibelskola. Eller någon slags musiklinje som inte var för avancerad. Helst med teater också. En musikallinje kanske... En blandning av allt hade ju varit roligast. Jag hade också kunnat läsa en kurs på universitetet, frågan då skulle bara vara vilken... Kanske att jag läser Svenska Kyrkans Grundkurs. Det kan ju vara bra att ha om jag hade tänk jobba i kyrkan, vilket jag har funderat lite på... Men ärligt talat har jag ingen aning om jag ens vill det...

Nu blev det en massa babbel om framtiden. Inom en mer snar framtid, närmare bestämt en timme ska jag ta mig till kyrkan. Ikväll har vi bibelsamtal i ungdomsgruppen, som alltid på onsdagar. Ska nog vara med och spela innebandy efter det. Har inte varit med på några gånger nu för att jag varit sjuk... Väldigt olikt mig att vara med överhuvudtaget, men det är spännande att testa på nya saker. Hehe.

Ska ta tag i mig själv och äta lite middag nu. Börjar faktiskt bli hungrig. Jag återkommer väl en annan dag med fler intressanta tankar. Jag har många såna nu ska ni veta. Tyvärr allt för många jag inte kan dela här... Jag är förvirrad och logik finns inte i mitt huvud för tillfället... Men det som sker sker och förhoppningsvis blir det något bra av det.