Jag är rätt nöjd.

Jag skrev ett lagom långt och lagom intelligent inlägg igår som försvann. Jag blir så trött på datorer ibland. Idag får jag väl försöka återskapa det, trots att jag inte alls minns vad jag skrev om. Eller vänta, nu minns jag!

Jag är allmänt tillfreds med livet just nu. Skulle kanske tillochmed våga gå så långt att kalla mig lyckig. Fast det är nog farligt, för då faller jag väl ner i någon tråkig grop snart, bara för att det är så det alltid är. Oj, hej positivaklubben. ;) Men jag får se till att njuta så länge det varar. Och det gör jag kan jag tala om. Är så glad att jag går här på skolan tillsammans med alla underbara människor. Tänk om jag aldrig hade sökt hit? Eller tänk om jag hade bestämt mig för att bo hemma och pendla, då hade jag inte haft det hälften så bra som jag har det nu. Mm, jag är nöjd med tillvaron. Nöjd med min myshelg. Nöjd med mina nya vänner.

Något jag är mindre nöjd med är min näst intill obefintliga kontakt med mina vänner från hemma. Men jag hoppas att ni vet att jag tycker om er ändå, även om vi sällan hörs. Jag vet ju att ni också har det fullt upp med era liv och det är nog så det ska vara just nu.

Nu sitter jag bara och väntar på att kl ska bli ett så att jag kan få gå och äta lunch. Jag börjar bli hungrig och är rätt rastlös. Vet inte var alla folk befinner sig, säkert många som inte har vaknat än. Skulle ju kunna gå ut och leta, men det verkar alldeles för ambitiöst. Bättre att vänta eftersom jag ändå kommer träffa dem vid maten. Sen blir det säkert en film till idag. Det blir en väldans massa filmer och mys här och det tycker jag om. =)

Dags att sluta det här för idag. Ta hand om er!

Jag tror jag är sjuk.

Ligger i min säng trots att jag nog egentligen borde vara ute och njuta av det fina vädret, eller fota eller något annat vettigt. Men jag orkar inte det. Känner mig helt febrig i kroppen. Dessutom har jag världens hosta. Den har nog spridit sig ner till luftrören för jag låter som en rökare. ;) Nej usch nu vill jag bli frisk. Eller så vill jag ha hit någon som kan pyssla om mig. Jag behöver nog en kram.

För övrigt är det mesta bra. Vi har filmat vår film idag, jag och Lotta. Får se hur den blir nästa vecka då vi ska redigera den. Kommer bli mycket spännande. Sen har jag varit på kursråd med. Vad sjutton gör jag i en sådan grej? Jag känner att jag inte kommer kunna tillföra någonting, men jag får väl sitta där och se glad ut. =)

I helgen blir det inte läger som jag först trodde. Ska istället gå ut i A-sås. Shohoo! Kommer nog bli väldigt skoj att gå ut med folket härifrån. :) Visst hade jag gärna varit på läger med, men Alexandra ska ju inte med och så känns det inte som att ungdomsgruppen är den samma längre... Alla flyttar och startar sina egna, nya liv. När sånt händer inser man att man börjar bli gammal. Haha. Men en annan gång ska jag åka med, när det inte händer roliga saker på skolan. Hihi.

Måste bara berätta en sak till. Jag har börjat träna igen. Köpt gymkort på Hälsostudion i A-sås. Vi får typ väldigt mycket billigare där för att skolan har något avtal. Så nu ska jag bli fitt och få asbra kondis. Det är planen iaf, får väl se hur det går. ;)

Nej nu ska jag nog gå och se om jag kan tvätta. Om jag inte kan det ska jag nog sova. Sömn är bra när man är sjuk. Bye.

En vanlig dag

Kl är nu 21.38 och jag funderar starkt på att gå och lägga mig. Om någon ramdom person hittade in på min blogg nu skulle den nog inte kunna gissa att det är fredagkväll och att jag är 20 år. Men tyvärr är det så det ligger till. Jag har inte hittat något att fördriva tiden med ikväll, så då kan jag ju lika gärna sova. Är rätt trött ändå... Jag håller nog på att bli sjuk. Usch, ta i trä *dunk dunk i huvudet* Men det vore ju inte så konstigt, med tanke på att folk runt om kring mig är sjuka hela tiden. Jag hoppas på att iaf hinna bli frisk till måndag om det nu skulle bryta ut något.

Idag har iaf varit en väldigt bra dag fram tills den övergick till kväll, då blev det tråkigt. Men jag har fått träffa både Katta och Sofia och haft många givande samtal, trots att det var mest Katta som pratade. Fast det gjorde ingenting för hon har mycket smarta saker att säga. Det har båda två förrästen. Tänk vilken tur för mig som har så intelligenta vänner, det är verkligen en gåva.

Finns så mycket jag skulle kunna skriva nu, samtalen fick verkligen min hjärna att börja arbeta på högvarv, men jag vet inte om detta är rätt forum för den sortens stora funderingar. Det handlade mycket om livsfrågor och sånt, och jag diskuterar nog heller det face to face så att säga. Känns inte som att jag behöver ta upp det här, i min annars så simpla och ytliga blogg. Fast det kanske skulle vara spännande, vad vet jag? Äsch jag har ingen lust just nu iaf. Är lite för trött för det.

Det är mycket annat som rör sig i mitt huvud nu också. Jag har så lätt att börja tvivla på mig själv, mina förmågor och allt sånt. Jag har så lätt att tro att folk inte tycker om mig och att ingen egentligen vill umgås med mig. Fast jag vet att det inte stämmer och jag vet att det inte är några sunda tankar som jag borde ha. Och ändå kommer de så lätt. Vad beror det på? Det är dessa tankar som alltid har hindrat mig tror jag. Det var nog de som hindrade mig i gymnasiet, som gjorde att jag inte lyckades skaffa mig vänner i min musikklass. Jag har så svårt att tro att folk är intresserade av mig, av att lära känna mig. Jag har lätt att bli skrämd av folk som verkar överlägsna och bara böja mig under dem. Är evigt tacksam att detta inte har hänt på min nuvarande skola. Där är allt bara så lätt. Jag vet att folk har ett intresse av mig eftersom jag har ett intresse av dem. Alla sitter i samma båt, ingen känner någon och alla vill känna alla. Typ. Det är så bra, och stämmningen på skolan är så fin. Jag tror säkert att det finns någon som inte skulle hålla med mig, någon som har fått rollen jag hade i gymnasiet, tyvärr. För jag kunde ju inte alls hålla med mina klasskamrater när de sa "vi har sån bra sammanhållning i vår klass". Men det var nog helt enkelt så att de inte såg att några stod utanför. Det är lite tragiskt, och jag hoppas inte att jag har blivit som dem nu, att jag bara går förbi och inte ser de där människorna som inte känner sig som en del av gemenskapen. Jag tror att det här tyvärr är en fråga om utseende. Det är de människorna som klassas som vackra som får många vänner. Sorgligt men sant. Det är ju alltid utsidan man ser först, och sen blir det där en god spiral. Någon får lite uppmärksamhet för att den ser bra ut, och då vet den att den har lätt för att få folk att tycka om den, så därför beter den sig på ett sådant sätt. Does it make any sence? Detta stämmer självklart inte alltid, och mindra vackra människor har ju också vänner, men ofta är detta nog tyvärr en sanning. Vi drar oss automatiskt till de som är vackra, och de som bli populära. på mig stämmer det ju, för jag har bara vackra vänner. =) Men själv har svårt att ta för mig i nya sammanhang osv och jag är inte vacker på ett klassiskt sätt. Nu säger jag inte att jag är ful, absolut inte, och skönhet sitter i betrakterens ögon, men allt det jag skriver om nu är ju generellt och i allmänhet. Tur att sann vänskap inte sitter i ens utsida, jag är glad att mina vänner har tagit sig tid att lära känna mig ändå, även om jag inte är en sån som folk dras till från början.

Oj nu blev det en massa tjafs här, var väl inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Men det kan bli så ibland. Långt stycke med, sånt gillar jag inte egentligen, men men. Nu är det nog dags att lägga ner detta för idag. Ska gå och äta något och sen blir det sängen, trots att kl bara är 22.10 (tog lång tid detta inlägget). Sov gott nu vänner.

Hemma.

Idag är jag ledig från skolan. Alltså är jag hemma. Varför är då ingen annan det? Alla andra är någon annanstans. Det tycker jag är tråkigt. Misstänker att helgen kommer bli väldigt rastlös och att jag, tro det eller ej, kommer längta tillbaka till skolan.

Men idag ska jag få träffa Katta för en lunchdejt. Det ska bli jätteskoj, vi har ju tusen saker att prata om! Nu måste jag gå, för mamma behöver datorn till sitt jobbande.

So long.

Sovmorgon

Idag har jag sovmorgon, men det är lite svårt att sova länge här i detta rummer. Beror nog både på ljuset som kommer in, men också på bilarna som låter när de kör på vägen utanför. Men det gör inte så mycket, det är gött att kunna gå upp när man vaknar av sig själv och inte av klockan. =)

Nu har vi äntligen fått internet på vårt rum, så nu ska jag väl försöka hålla min blogg lite mer uppdaterad. Känns som en bra grej, speciellt som jag kom på igår att nästan inga av mina närmsta vänner bor i Gbg just nu. Nadia bor i Skåne, Louise snart i Lyon, Rut i Wales och Linda i USA. Sen bor ju Alexandra i Skåne, men det har hon ju alltid gjort. Hehe. Så blogg kan vara ett bra sätt för dem att få veta vad jag gör. Är ju svårt med tel här när det inte finns täckning. Haha.

Så vad har hänt på senaste tiden undrar ni säkert. I helgen var jag hemma i Gbg bara lite kort för att umgås med Louise innan hon åker. Kommer sakna att ha en nära till hands. Hon är bra hon. Men msn får det bli vännen. Iaf så åkte jag tillbaka till skolan på lördag eftermiddag och hängde här. Det var mycket skoj, vi sjöng Sing Star halva natten i lördags. Sen somnade jag typ i soffan, men det var kul ändå. Sen i söndags tog jag mig en riktig sovmorgon, enda till tolv. Det var en soft dag när jag knappt gjorde något vettigt. Jo, jag lagade mat till mig och Filip, en kille som bor i mitt hus. Go helg var det, och jag ska försöka vara kvar här lite oftare. Har inte så mycket som drar mig till Gbg när det inte är någon där. 

Men i eftermiddag åker jag hem, för det är hemresehelg nu. Ledig imorgon och på måndag. =) Ikväll blir det UG och så kommer Katta till Gbg! Hurra! Ska bli så himla kul att träffa henne. Hon har ju också befunnit sig i USA ett bra tag nu, och det verkar som om hon kommer åka dit och stanna för gott sen... Tråkigt, men det ger mig en anledning till att åka till det stora landet i väst, som jag annars inte känner någon längtan till. 

Nej nu är det dags för frukost. Det är det bästa med denna skolan, när man har sovmorgon kan man äta frukost vid kaffet som vi har inplanerat på schemat. Yes. Take care folks.   

Videolektion

Nu har jag just redigerat vår underbart vackra skräckfilm. Vi är inte helt färdiga, men det är inte så mycket kvar. Den är nog rätt värdelös. Haha. Det känns inte som att video och att filma och så är min grej. Foto är mycket roligare. Men jag och Charlotta ska filma en kortfilm tillsammans som vi kanske ska få skicka in till Kobra, TV-programmet. Vår lärare hade fått ett mail om att de sökte kortfilmer till sitt program. Men om det blir så så talar jag om när så ni kan sitta klistrade. =) 

Har inte mycket att berätta. Hade en mysig helg med Alexandra. Orkar inte dra vad vi gjorde. Internet funkar fortfarande inte på mitt rum, men det skulle nog förhoppningsvis komma idag, eller iaf innan veckan är slut. Så när det har kommit kommer jag nog att uppdatera bloggen oftare. Men nu vet ni att jag lever och är flitig i skolan. 

Äsch det här var ett dåligt och osammanhängande inlägg. Stå ut.